FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dilluns 13 de juliol 2020

17 h

Edició virtual
Els participants rebran un enllaç per poder entrar a la sala el dia abans de la jornada

La Comissió Deontològica del COIB organitza aquest webinar, en què s’abordaran dilemes ètics i experiències professionals i personals en l’assistència des de l’hospital d’aguts, les unitats de covid de final de vida i les residències geriàtriques.

La sessió tindrà una durada aproximada de 75 minuts, durant els quals es tractarà com s’ha afrontat la crisi sanitària provocada per la covid-19 en diferents àmbits. El webinar estarà moderat per l’infermer Gerard Colomar Pueyo, membre de la Comissió Deontològica.

Ponents:

Maria del Mar Sevillano Lalinde. Infermera supervisora de Pneumologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Postgraduada en Nutrició, Alimentació i Dietètica, en Atenció Prehospitalària Urgent i màster en Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria. Docent de pregrau i postgrau en el curs de gestió per a comandaments intermedis de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres.

Ana Rodriguez Marcos. infermera del Centre Fòrum Hospital del Mar (Parc de Salut Mar, Barcelona). Especialista en Geriatria i postgraduada en Piscogeriatria i Infermeria del Treball. Tutora i docent de cursos de capacitació professional per a la atenció de persones dependents del Servei Català d'Ocupació.

Noemí Sech Macías. Directora de la Residència Mutuam Collserola. Especialista en Geriatria i postgraduada en Infermeria Geriàtrica i Gerontològica, membre de la Vocalia de Geriatria del COIB des de 2020.

 

Fotografia: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García