FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
María Francisca Pérez López

María Francisca Pérez López

Diplomada en Infermeria. Títol de Doctora Infermeria. Universitat Rovira i Virgili. Universitat Autònoma de Barcelona. Màster Universitari de Ciències de la Infermeria. Universitat Rovira i Virgili.

Títol propi d'Expert en Bioètica. Fundación Ciencias de la Salud. Formación acreditada per la Universidad a distancia UDIMA (2022. En curs). Títol propi d'Experto en Bioética Clínica. Formació acreditada per la Universidad a distancia UDIMA (2021). Master of Science in Nursing, opció clínica European University. Barcelona (1993). Bachelor of Science in Nursing, opció clínica European University. Barcelona (1992). Curs de Postgrau Infermeria Intensiva. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Universitat Autònoma Barcelona (1989).

És docent en el Postgrau al Malalt Crític amb patologia cardiovascular i/o respiratòria, UAB, des de 2004-2020.
Des de 2021 és coordinadora de Model i Marc teòric a l'àrea de Metodologia del Parc Taulí Hospital Universitari. Del 1990 fins al 2021 va treballar com a infermera assistencial a l'Àrea de Crítics del Parc Taulí Hospital Universitari.

És membre del Comitè Assistencial d'Ètica de Parc Taulí Hospital Universitari des de l'any 2000.

Gerard Colomar Pueyo

Gerard Colomar Pueyo

Diplomat en Infermeria. Llicenciat en Dret. Doctor per la UAB

La seva experiència professional és com infermer assistencial en Onco-hematologia i com a infermer UFISS de Cures Pal·liatives, a l’Hospital del Mar.

Professor associat de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona de l’assignatura Ètica i Legislació professional, professor col·laborador de les escoles d’Infermeria de Sant Joan de Déu de Barcelona, adscrita a la UB,  i de l’Escola Superior Infermeria del Mar, Barcelona, adscrita a la UPF.

És secretari del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc de Salut Mar, Barcelona.

Margarita García Vicuña

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermeria. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia (llevadora). Dra. en Ciències de la Salut per la Universitat Jaume I de Castelló. Màster en Administració i Gestió en Cures en Infermeria, Escola Universitària Santa Madrona. Màster en Lideratge i Gestió, Universitat de Barcelona.

La seva activitat professional durant molts anys ha estat com Cap d'Infermeria de l'Àrea de la Dona de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, realitzant tasques de gestió de recursos humans i activitat assistencial. Actualment treballa a la consulta externa realitzant el control de l'embaràs de baix risc.

És membre de la vocalia de Llevadores i de la comissió deontològica del COIB.

Actualment compagina la seva tasca assistencial amb la docent i la investigació.

Mónica Jimenez Pancorbo

Mónica Jimenez Pancorbo

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària del Mar. Postgrau en Atenció Primària i Atenció al Pacient Crònic per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Infermeria Oncològica ICO i Universitat de Barcelona.

Infermera assistencial a l'Institut Català d'Oncologia i d’atenció primària ICS al Baix Llobregat Nord on actualment treballa com a infermera gestora de cronicitat.

Paqui Pavón Rodríguez

Paqui Pavón Rodríguez

Isabel Pera i Fàbregas

Isabel Pera i Fàbregas

Nascuda a Arenys de Mar. Diplomada en Infermeria. Màster Oficial Lideratge i gestió en serveis d'Infermeria Universitat de Barcelona. Màster en Bioètica i Dret, Facultat de Dret Universitat de Barcelona. Màster en Administració i Gestió en Infermeria, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona. Ajudant Tècnic Sanitari (ATS), Escola Santa Madrona Universitat de Barcelona. Mestra de Primera Ensenyança. Escola Normal de Barcelona, Ministerio de Educación y Ciencia. Mestra d’Ensenyança Primària, Escola de Magisteri de l’Església “Sagrado Corazón”.
La seva activitat professional durant molts anys ha estat en gestió, docència i infermera en ICS, en l'àrea de Traumatologia i Rehabilitació a l'Hospital Vall d'Hebron. També com Cap de plans funcionals i programes sectorials de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris de l’Institut Català de la Salut, Assessora Tècnica d’Infermeria de la Subdirecció General de Serveis Sanitaris dels Serveis Centrals de l’Institut Català de la Salut.
 
Com docent: Professora de les assignatures d’Ètica i Legislació i de Bioètica a l’Escola Universitària d’Infermeria Vall d’Hebron (adscrita a la UAB). Professora de l’assignatura de Legislació Sanitària de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Fundació Blanquerna (URL). Professora de les assignatures de Ètica i Legislació i Bioètica de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat (adscrita a la UAB). Professora diversos cursos de Postgrau, en temes relacionats amb la Legislació, l’Ètica i la Deontologia professional, a: Escola Universitària d’Infermeria de Vall d’Hebron. Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna. Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Girona. Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta-Tortosa (adscrita a la URV).Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Lleida. Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Vic. Fundació Pere Tarrés.
 
Ponent en jornades, congressos i conferències diverses, Autora de articles i publicacions en relació a temes relacionats amb la responsabilitat ètica i legal de les professionals d’infermeria.
 
Professora de cursos diversos en relació als temes esmentats, i en relació a temes relacionats amb la gestió sanitària: Direcció d’Infermeria. EADA (1987-1990).Supervisió d’Infermeria EADA (1987-1990). Gestió d’ Infermeria IES, Institucions de l’ICS (1984-1994). Seminaris Legislació i Gestió en l’Administració Sanitària (1990-1994) Llicenciatura Medicina i Cirurgia 5 curs Facultat Medicina- Universitat Autònoma. Preparació a les especialitats d’Infermeria. Associació Catalana d’Infermeria (ACI).
 
Fins al 2015 va ser cap d’Unitat d’Infermeria Legal, al Servei de Medicina Legal de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, Actualment és cap de l’assessoria professional del COIB.
Montserrat Venturas Nieto

Montserrat Venturas Nieto

Diplomada en Infermeria al 1987 per la Universitat de Barcelona, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural al 2002 per la Universitat Autònoma de Barcelona, Doctora en Ciències de la Infermeria per la Universitat Jaume I, Castellón de la Plana. Tesis Doctoral "La evolución de la Profesión Enfermera en el Hospital Clínic de Barcelona”. Una Investigación Histórica 1906-2018. Defensa realitzada el 18 de juny de 2018, amb la qualificació d'Excel·lent Cum Laude.

Professora associada a la Universitat de Barcelona des de 2010 al departament de medicoquirúrgica, a l'Escola Universitària d'Infermeria. Màster en Antropologia Aplicada a la Investigació, Universitat Autònoma de Barcelona (2002), Diploma d'Estudis Superiors Avançats en la Investigació, Universitat Autònoma de Barcelona (2009), Diploma d'Estudis Superiors Especializats en Antropologia Social i Cultural, Universitat Autònoma de Barcelona (2004), Màster en Gestió i Lideratge Serveis d'Infermeria, Universitat de Barcelona (2014). Membre del Comitè de Bioètica de la Universitat de Barcelona (novembre de 2020).

Laia Domènech Prats

Suport administratiu de la Comissió Deontològica