FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimecres 12 de gener 2022

  de 18 a 19.30h

  Modalitat: Online

  El Grup de Teràpies integratives del COIB organitza aquest webinar en què aprendrem alguns dels conceptes bàsics en l'alimentació des de la perspectiva de l'aiurveda i farem algunes receptes per tal d'aprendre a utilitzar les espècies i ampliar la nostra mirada en aquest àmbit.

  Per l'Aiurveda, Ahara – nutrició, és un dels factors més importants pel manteniment de la salut i de la vida (és un dels tres pilars de la vida) i es fa servir des d'una perspectiva terapèutica.

  Programa

  • Conceptes bàsics: Agni (metabolisme), digestió, normes dietètiques
  • Receptes per a millorar l'agni i purificar el cos. Indicacions i contraindicacions.
  • Ús d'algunes espècies com: cúrcuma, gingebre, comí, fonoll, coriandre, ajwain, canyella, cardamom, asa fètida, all, ceba, masales...

  La sessió anirà a càrrec d'Elena Saura. Infermera. Diploma en massatge aiurvèdic i en Panchakarma pel Shree Dharmasthala Manjunatheshwara Ayurvedic Medical College, Hassan, Índia. Màster en plantes medicinals i fitoteràpia (Màster interuniversitari de la UAB, Fundació Doctor Robert i la UB, en col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona) Postgrau Intervencions autònomes d'infermeria per a un desenvolupament personal i professional: Teràpies Naturals a l'EUI Santa Madrona de la Fundació "la Caixa" (UB). Directora del Màster en teràpia Ayurvèdica del Campus Docent Sant Joan de Déu.