FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Encarna Gómez Gamboa

Encarna Gómez Gamboa

Vocal d'Infermeria Pediàtrica

Diplomada en Infermeria per l’EUI del Mar. Especialista en Infermeria pediàtrica. Postgrau d'Infermeria en oncologia per l'Institut Català d'Oncologia. Postgrau Teòric-Pràctic per a infermeres d'actualització en cures intensives en la infància i adolescents per l'EUI Sant Joan de Déu. Màster en Infermeria Pediàtrica per la Universitat de Barcelona. Màster Administració i Gestió en cures d’Infermeria per l’EUI Santa Madrona. Màster en Ciències en Infermeria per la UIC. Màster Universitari Recerca i Innovació en Cures Infermeres - UAB. Actualment doctoranda UB.

Des de fa 26 anys és infermera assistencial en àrees com la de nounats, cures intensives pediàtriques, oncologia, pediatria, en la Unitat de suport infermera en qualitat i docència i Unitat de Cirurgia ambulatòria. Ha estat gestora de guàrdies de cap de setmana del 2005 al 2017. Infermera gestora a les unitats de cirurgia general, cirurgia cardíaca i immuno al·lèrgies.

En l’àmbit docent ha estat professora col·laboradora a l’Agència de Qualitat del Servei Universitari de Catalunya (AQU), des d’abril de 2009. Ha col·laborat com a docent en el campus Sant Joan de Déu entre 2008 i 2013. Entre 2008 i 2014 ha estat docent dels alumnes de pràctiques de la Diplomatura d’Infermeria i Grau a l’hospital Sant Joan de Déu. Codirectora del Màster en cures d’Infermeria en la infància i adolescència entre 2008 i 2019. Docent en el campus de Sant Joan de Déu, en el màster en cures d’infermeria en la infància i l’adolescència des de 2018. Docent en el màster d’Atenció emocional al nen hospitalitzat, segons el model Child Life. També ha estat tutora dels treballs de final de grau d’Infermeria i Fisioteràpia (TFG) de la Universitat de Vic entre 2017 i 2018.

En l’àrea de la recerca ha participat activament a actes científics i publicacions. Ha rebut diferents reconeixements i premis pels seus projectes i ha fet estades a Europa i els Estats Units. En aquest àmbit ha rebut diferents beques, entre les que es destaquen dues beques de convocatòria de naturalesa competitiva corresponents  al programa d’Intensificació d’infermers/es del “Pla estratègic i innovació en salut 2016-2018 (PERIS) 2019-2020.

Ha col·laborat entre 2001 i 2010 en el Comitè d’Ètica Assistencial (CEA), i entre 2011 i 2017 en el Comitè d’Ètica d’Investigació Clínica (CEIC).

En l’actualitat exerceix com a infermera pediàtrica en l’hospital Sant Joan de Déu. És presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica. Membre del Grup de Recerca Infermer de l’hospital Sant Joan de Déu, i membre del grup ITCOIB.

Des de març de 2020 ocupa el càrrec de vocal d’Infermeria pediatria a la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Ariadna Lluva Blanca

Membre de la Vocalia d'Infermeria Pediàtrica

Graduada en Infermeria per l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (Universitat Pompeu Fabra) (2014-2018). Màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques a la Universitat Autònoma de Barcelona (2019-2021).

Treballa com infermera assistencial a l'àrea maternoinfantil de l'Hospital del Mar de Barcelona (nounats, pediatria i ginecologia i obstetrícia) (2018-actualitat). També ha treballat, de forma puntual, a la unitat de nounats de l'Hospital de Barcelona i àrea maternoinfantil de l'Hospital Quirón Vallés de Sabadell.

És professora col·laboradora de les assignatures de pràcticum de 2n, 3r i 4t curs del grau d'infermeria a l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (Universitat Pompeu Fabra) (2020-actualitat).

Sheila Ruiz Requena

Membre de la Vocalia d'Infermeria Pediàtrica

Diplomada en Infermeria per l'EUI Universitat de Barcelona. Especialista en Infermeria pediàtrica. Expert Universitari de la Unitat de Cures Intensives Neonatals.

Des de fa 14 anys és infermera assistencial en àrees com la de nounats, pediatria i maternitat a la Clínica Corachan.

Des de 2015 és col·laboradora en la formació clínica d'alumnes d'infermeria de l'assignatura de Practicum Avanzado I i II de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar.

Vanessa Silva González

Suport administratiu Vocalies