FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Cristina Plou Pérez

Cristina Plou Pérez

Vocal d’Infermeria Geriàtrica

Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull Blanquerna. (1998)
Postgrau en Infermeria Pediàtrica a l'entorn hospitalari i Postgrau en Infermeria Pediàtrica en Atenció Primària, Universitat Ramon Llull Blanquerna. Diploma de Capacitació en Medicina del Treball. Universitat de Barcelona. Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals Especialitat de Seguretat, Higiene i Ergonomia. Universidad de Oviedo.
Experta en Nutrició i Planificació Dietètica. Universidad Complutense de Madrid. Màster en Diagnòstic Energètic. Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa. Escola Universitària d'Infermeria Sant Joan de Déu. Trastorns de l'aprenentatge, conducta i afectius: Diagnòstic i intervenció. Hospital Sant Joan de Déu/Utae.

La seva trajectòria professional compta amb 23 anys d'experiència en diferents àrees sanitàries iniciant la seva trajectòria a l'àmbit sanitari a laboratori clínic i a banc de sang de l'Hospital Clínic de Barcelona, posteriorment a departaments d'hemoteràpia i hemostàsia.

Exerceix com a infermera especialitzada a la unitat de pacients crítics pediàtrics i neonatals compaginant la vida laboral com infermera de serveis d'urgències i àrees com patologia específica, cirurgia, traumatologia, ginecologia, oncologia, col·laborant activament amb equips d'ostomies i úlceres. La trajectòria més extensa ha estat com a coordinadora de departament en vigilància de la salut, prevenció laboral i RRHH.

Presentació en el Congreso de la asociación nacional de enfermería de cuidados intensivos pediátricos y neonatales (ANECIP), Bronquiolitis: Plan de cuidados de enfermería en una unidad de cuidados intensivos pediátricos. Protocolo de la unidad de curas intensivas en manipulación de la vía aérea en pacientes intubados y traqueostomizados.

Actualment forma part de l'equip d'Endocrinologia metabòlica a l'àrea d'investigació, coordina la gestió d'un projecte europeu (SPIOMET4Heatlh) i ha col·laborat en més de 15 Projectes realitzats a la Fundación Privada per a la Recerca y la Docencia Sant Joan de Déu- FSJD. Infermera assistencial en el control de creixement i desenvolupament pediàtric a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Susana Burgos Pérez

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Infermera des de l'any 1996. Postgrau d'infermeria geriàtrica i gerontològica a l'Escola d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau (2007-2008), així com diversos cursos sobre atenció i cures de ferides cròniques en la persona gran.

Compta amb una àmplia experiència en geriatria, treballant a centres residencials, exercint tasques d'infermera assistencial i de responsable higienicosanitària.

Actualment forma part de l'equip assistencial d'infermeria en atenció a persones ateses, assessorament i seguiment telefònic de diversos programes mèdics, realitzant formacions i visites domiciliàries.

Infermeria geriàtrica

Mireia Filip Ayala

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomada en Infermeria. Especialista en geriatria. Postgrau en Cures Pal·liatives a l'ICO.

Ha treballat en projectes de formació per a treballadores familiars i tècnics d'atenció sociosanitària. També ha participat en les sessions de suport per a la preparació de l'examen per a l'obtenció del títol d'especialista en infermeria geriàtrica impartit al COIB.

Les seves línies de treball són la geriatria i les cures pal·liatives.

Mónica Gómez Larrea

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomada en Infermeria des de 2004. Especialista en geriatria des de 2009.

Ha treballat com a infermera assistencial a centres sociosanitaris des de 2004, amb uns vint anys d'experiència en el sector de la geriatria. Els últims tres anys ha exercit com a directora assistencial del CSS Prytanis.

Ha participat en la coordinació en les Jornades interdisciplinars catalanes de residència de la de Gent Gran.

Les seves línies de treball i la seva vocació són la geriatria i les cures pal·liatives.

Elvira Hernández Martínez-Esparza

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica
Diplomada en Infermeria per la Universitat de Cantabria (UC), Especialista en Infermeria Geriàtrica. Doctora en Ciències de la Salut per la Universitat d’Alacant en la Línia d’Investigació d’Epidemiologia, prevenció i tractament de Ferides Cròniques. Màster Interuniversitari en l’Estudi i tractament del dolor.
 

Ha treballat durant onze anys com a infermera assistencial a la Residència Geriàtrica Los Robles a Mortera (Cantabria) i durant cinc anys als equips d’Atenció Residencial (EAR) del Grup-Mutuam a Barcelona. Professora Associada d’Infermeria Geriàtrica de la Universitat de Cantabria del 2004 al 2008 i del 2013 al 2014 a l’Escola Superior de Ciències de la Salut, Tecnocampus Mataró-Maresme.

Autora de 3 llibres i co-autora en 2 capítols relacionats amb ferides cròniques. Ha publicat 6 articles i ha col·laborat en més de 70 congressos nacionals i internacionals relacionats amb geriatria i ferides cròniques.

De de 2014, treballa com a professora a temps complert a l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i és la Coordinadora del Màster en Infermeria Geriàtrica i Gerontològica d’aquesta escola. Col·labora al "Máster Oficial en gestión integral e investigación en los cuidados de las heridas crónicas" i a "Experto en Cuidados y Heridas" de la Universitat de Cantabria.

Núria Mateu Olivé 

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomada universitària en infermeria per l'Escola Universitària d'Infermeria Nostra Senyora del Mar. Màster en Infermeria Geriàtrica i Gerontològica de l'Escola Universitària d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Postgrau en Infermeria Comunitària per l'Escola Universitària d'Infermeria de la Vall d'Hebron. Postgrau d'Infermeria en medicina general i especialitats per l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna.

Membre del comitè organitzador de la Jornada d'Infermeria de la Delegació del Vallès Oriental del COIB. Membre de la vocalia d'infermeria del Vallès Oriental de l'Acadèmia de ciències mèdiques de Catalunya i les Balears. Membre de la comissió d'UPP i ferides cròniques de l'Hospital de Granollers. Membre de la comissió de Disfàgia de l'Hospital de Granollers.

Forma part del grup de treball d'atenció a les ferides cròniques de l'HGG, Atenció Primària Vallès Oriental, Baix Vallès i Baix Montseny.

Docent en les pràctiques hospitalàries d'alumnes de Grau d'infermeria a la UGA, docent al curs de Maneig de la Disfàgia de l'HGG, docent en prevenció de les UPP pel mateix centre i docent en la prova pilot del Projecte Educa'm de la UGA.

Ha treballat com a infermera assistencial des del 1991 fins al 2009 al servei de medicina interna de l'Hospital General de Granollers, i a partir d'aquesta data a la Unitat de Geriatria d'Aguts del mateix centre.

Des del 2010 fins a l'actualitat és coordinadora assistencial de la Unitat de Geriatria d'Aguts de l'Hospital General de Granollers.

Ponent en diferents congressos estatals en relació a la qualitat en geriatria i el Projecte Educa'm.

Imma Mundet Riera

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Navarra (UNAV), Especialista en Infermeria Geriàtrica.

Ha treballat durant deu anys com a infermera assistencial a la Residència Geriàtrica Los Robles a Mortera (Cantàbria) i des del 2012 està als equips d’Atenció Residencial (EAR) del Grup-Mutuam a Barcelona.

“Experta en el Cuidado de las Úlceras por Presión y Heridas Crónicas” per la GNEAUPP.

Ha publicat un article a la Revista Gerokomos i ha col·laborat en el contingut sobre salut de pàgines web. També ha comunicat en més de 30 congressos nacionals relacionats amb geriatria i ferides cròniques.

Col·labora als tallers de “Cures avançades d'infermeria en la prevenció i el tractament de les ferdes cròniques" per la EUI-Sant Pau.

Infermeria geriàtrica

Noemí Sech Macias

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomada en Infermeria. Especialista en geriatria. Postgrau en geriatria.

Ha treballat com a infermera assistencial a centres psiquiàtrics i a residències de gent gran.

Els darrers 12 anys ha realitzat tasques de gestió a la residencia Mutuam Diagonal.

S’ha format en els darrers anys en temes relacionats amb la qualitat asistencial. I va conduir el projecte de certificació per a ISO 9001 al centre Mutuam Diagonal.

Actualment és Coordinadora d’infermeria al centre residencial Mutuam Collserola

Les seves principals línies de treball s’han centrat en l’atenció sociosanitària i la geriatria. 

Infermeria geriàtrica

José Miquel Perea Garcia

Membre de la Vocalia d'Infermeria geriàtrica

Diplomat en Infermeria per la Universitat de Girona. Especialista en Infermeria geriàtrica. Llicenciat en Documentació per la UOC.

Postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent per la UB. Postgrau en Direcció i gestió de centres residencials i altres recursos gerontològics per la UB.

Treballa actualment i des de 2002 com a infermer assistencial al Servei sociosanitari i d’urgències de l'Hospital de Sant Celoni.

Ha treballat com a responsable higiènic sanitari al Centre de Dia les Teixidores de Cardedeu.

També ha col·laborat com a docent per la Fundació Pere Tarrés i Map Serveis en cursos d'auxiliar de geriatria i atenció sociosanitària.

És membre de la junta de l'Associació Neurològica Baix Montseny.

Col·labora en l'organització de les Jornades d'Infermeria del COIB al Vallès Oriental, on també ha presentat diverses comunicacions.

Vanessa Silva González

Suport administratiu de Vocalies