FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 08 de juny 2017

18 hores

 

aules del COIB. C/ Pujades, 350. Barcelona

Amb aquesta píndola t’ajudarem a valorar les principals lesions dermatològiques que puguis detectar a l’exercici dels reconeixements de salut dels treballadors. Des del coneixement de les principals alteracions de la pell i de les causes que les provoquen, podràs determinar el seu possible origen laboral i catalogar-les com a malaltia professional, accident de treball o contingència comuna. Serà també interessant tenir coneixement de les accions preventives per tal de donar els corresponents consells de salut, evitant així la seva aparició o minimitzant les possibles complicacions. Contarem amb un metge especialista en dermatologia, el Dr. José Manuel Carrascosa, i d’un infermer del treball, expert en aquest tipus d’alteracions de la pell.

La sessió anirà a càrrec de:

  • Dr. Jose Manuel Carrascosa Carrillo, dermatòleg de l'Hospital Germans Tries i Pujol. President de Societat Espanyola de Dermatologia. Responsable de la unitat de fotobiologia/fototeràpia i dermatitis de contacte i Coresponsable de la unitat de psoriasis de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Director d’Actas Dermo-Sifiliográficas. 
  • Dídac Fonfría Sevilla, infermer especialista en infermeria del treball a la Mutua Universal. Col·laborador de la vocalia d’Infermeria del Treball del COIB