FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 27 de gener 2022

de 17.30 a 19.30h

MODALITAT ONLINE

El Grup de malalt crític organitza aquest webinar per donar a conèixer l'estat del procés de l'AET/LET a l'àmbit de l'UCI tot fent un repàs de l'estat actual amb especialistes en la matèria.

Programa

 • Introducció: significat i evolució de l'AET/LET al llarg del temps
  Creu Regné Alegret
  Infermera assistencial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron en diferents plantes d'hospitalització i a la Unitat Coronària i Postoperats de Cirurgia cardíaca. Infermera assistencial de l'equip de suport a la transició de l'adolescència a l'edat adulta.
 • Marc Legal: Estat actual del tema en l'àmbit legislatiu i ètic
  Gerard Colomar Pueyo

  DUI, Llicenciat en Dret i Doctor per la UAB. Professor associat de l'Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i professor col·laborador de les escoles d’Infermeria de Sant Joan de Déu, Barcelona, adscrita a la UB, i de l’Escola Superior d'Infermeria del Mar, Barcelona, adscrita a la UPF. Coordinador de la Comissió Deontològica del COIB.

 • Criteris i tipus d'AET/LET actuals Creu Regné Alegret
 • Experiències personals d'infermeres de crítics
  Rosa M. Oms Oller

  Infermera d'UCI a l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau formada en cures intensives, a les cures del malalt cardiològic, a l'atenció prehospitalària urgent, en metodologia i tècniques d'investigació en ciències de la salut, i en gestió i lideratge dels serveis infermers. Col·laboradora en pràctiques d'alumnes de pregrau i postgrau i tutora de pràctiques d'alumnes de tercer i quart de Grau d'Infermeria de l'EUI Sant Pau.

  Elena Querol Vallés
  Infermera intensivista a l'ICCV de l'Hospital Clínic de Barcelona, a l'UCI de cirurgia cardíaca i la UCCA. Actualment treballa com infermera clínica. Ha treballat a diversos països europeus com a infermera de crítics.

 

 • Precs i preguntes
 • Cloenda i agraïments.