FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dilluns 17 d’abril 2023

de 10 a 12 h

Modalitat: Online

El Grup de treball d'Urgències i Emergències Prehospitalàries del COIB organitza aquest webinar en què difondrem el paper que desenvolupen els Equips de Rescat i Intervenció (ERIs) del SEM amb Bombers de la Generalitat a zona calenta, on els equips de servei ordinari no poden accedir.

En aquest webinar desenvoluparem l'abordatge a la persona amb traumatisme en un àmbit de difícil accés per diferents motius, sigui zona perillosa com un incendi o un accident de trànsit amb risc pels assistencials. Això requereix una preparació específica com la que tenen els Equips Rescat i Intervenció que el SEM disposa amb Bombers de la Generalitat.

Programa

10 h Introducció i presentació a càrrec del moderador

Guillem Roca. Infermer assistencial del SEM, Unitats d'Intervenció i Suport i Equips de Rescat i Intervenció ERI2. Assessor sanitari de l'Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico (APRAT).

10.15 h Primer cas clínic:

Actuació de l'equip de Rescat i Intervenció Infermera en un incendi d'habitatge: persona que es precipita

Mati Muñoz. Diplomada en Infermeria (1990-93). EUI Sant Joan de Déu. Curs de Postgrau: APU, Atención Prehospitalaria Urgente. Instructora d'SVB i DEA, SVI, SVA i SVA. Infermera assistencial en unitats de SVAm i SVAe des del 1997. Infermera coordinadora a la Central de Coordinació. Col·laboradora docent en diverses entitats (SEM, Máster del Enfermo Crítico, UAB, UB.

11 h Segon i tercer cas:

Limitacions en l'excarceració de la persona amb traumatisme en accidents de trànsit

Albert Cruz. Infermer assistencial del SEM i de l'ERI2. Màster en emergències prehospitalàries. Instructor de Simulació Clínica i de l'Escola de Bombers.