FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimarts 31 de gener 2023
del  dijous 29 de desembre 2022
fins el  dilluns 30 de gener 2023

INSCRIU-TE!del 29/12 al 30/01

de 9 a 13 h

Aules COIB. C/Pujades, 350, 3ª planta
Si

El Grup de treball d'infermeria hemodinàmica organitza aquest seminari que té com a objectiu mostrar les imatges radiològiques que es poden veure de forma habitual en el dia a dia d'una unitat d’hemodinàmica.

Aquesta sessió està dirigida tant al personal de recent incorporació a l'hemodinàmica com a aquelles infermeres que tracten amb els pacients que passen per aquesta unitat.

El seminari està estructurat de forma introductòria amb conceptes bàsics per aquells que no han estat mai a una unitat d'hemodinàmica i a la vegada aclarir dubtes de manera amena mitjançant casos clínics no reals i material pràctic, preparats especialment per aquesta ocasió.

A més, també hi ha lloc per al personal amb més coneixements, ja que es mostraran imatges curioses i poc usuals que poden enriquir els seus coneixements.

La sessió anirà a càrrec de:

  • Iara Garcia. Infermera de la unitat d’hemodinàmica, cirurgia endovascular i electrofisiologia de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.
  • Montse Palau. Infermera de la unitat d’hemodinàmica, cirurgia endovascular i electrofisiologia de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.
  • Mila Ruiz. Infermera la unitat d’hemodinàmica i radiologia vascular intervencionista de l'Hospital Universitari Parc Taulí.
Formulari d'inscripció
Carregant formulari d'inscripció...