FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 28 de setembre 2023

de 9 a 12 h

aules del COIB. C/ Pujades, 350. Barcelona

El Grup de treball d'infermeria hemodinàmica organitza aquest seminari que té com a objectius donar a conèixer les tècniques d’imatge intravascular emprades en el diagnòstic de patologia coronària a les sales d’hemodinàmica, així com la interpretació d’aquestes imatges i evidenciar la importància de la intervenció infermera especialista en la tècnica per aportar seguretat al procediment.

Programa

9 h. Presentació

9.15 h. IVUS (Intravascular Ultrasound). Intervenció infermera

10 h. OCT (Tomografia de Coherència Òptica). Intervenció infermera

10.45 h. Pausa - cafè

11 h. Concurs Trivial (Refermar coneixements)

11.45 h. Entrega de Premi

11.50 h. Cloenda del seminari

La sessió anirà a càrrec de:

  • Judith Serra Gregori. Graduada en Infermeria. Màster en Infermeria de cures intensives. Especialista acreditada en hemodinàmica i cardiologia intervencionista. Docent de cardiologia del Màster de cures infermeres a l’adult en estat crític (CIAEC) UAB. Supervisora de la Unitat de Cardiologia intervencionista, Arrítmies i Gabinet d’imatge cardíaca de l’HUGTIP.
  • Cristina Polonio Molero. Graduada Universitària en Infermeria amb Menció en Cures Infermeres Específiques en l'Àmbit de la Cardiologia. Màster en Infermeria d’Urgències Hospitalàries. Títol d’Experta en Tècniques Cardiovasculars Avançades per Infermeria de l’AEEC. Cursant el IV Màster d’Infermeria en Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista