FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 21 d’abril 2022


Torn matí: de 9 a 13 h
Torn tarda: de 15:45 a 19:30 h

COIB. C/Pujades, 350, 3ª planta

El Grup de treball d'infermeria quirúrgica organitza aquesta sessió teoricopràctica que pretén ajudar a les infermeres quirúrgiques a desenvolupar i profunditzar en l‘ús adequat dels hemostàtics de col·lagen i trombina humana, en els adhesius tissulars de fibrina i segellant quirúrgics.

Objectius

La sessió pretén explorar els beneficis, efectes adversos comuns i els reptes que es presenten a l'hora de manipular hemostàtics de col·lagen i trombina humana, adhesius tissulars de fibrina i segellants quirúrgics en diferents cirurgies.

Es proposa un taller pràctic per afavorir i facilitar la confiança de les infermeres quirúrgiques amb els hemostàtics de col·lagen i trombina humana, els adhesius tissulars de fibrina i els segellants quirúrgics perquè siguin capaces d'identificar, preparar, manipular els productes amb absoluta seguretat.

Descripció

Proporcionar coneixements per desenvolupar la capacitat per identificar les situacions quirúrgiques que es beneficiaran d'utilitzar hemostàtics de col·lagen i trombina humana, els adhesius tissulars de fibrina i els segellants quirúrgics en diferents cirurgies.

Desenvolupar el coneixement per a obtenir els màxims beneficis clínics amb l'ús hemostàtics de col·lagen i trombina humana, els adhesius tissulars de fibrina i els segellants quirúrgics.

Programa

  • Benvinguda. Introducció. Debat estat actual.
  • Escala sagnat VIBe
  • Reptes quirúrgics  - solucions advance surgery
  • Hemostàtics quirúrgics. Definició i formes d’administració
  • Segellants quirúrgics. Definició i formes d’administració
  • Adhesius tissulars. Definició i formes d’administració
  • Taller pràctic: preparació, manipulació i aplicació dels diferents productes quirúrgics

La sessió anirà a càrrec de:

Mar Vilanova
Des del 2005 treballant com a infermera quirúrgica a l’Hospital Vall d’Hebrón fins al 2021. Actualment infermera docent i referent com a Therapy Specialist en el department de Advance Surgery de Baxter.

Amb la col·laboració de:

Espai d’actualització d’hemostàtics per infermeres quirúrgiques