FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Paloma Amil Bujan

Paloma Amil Bujan

Vocal de la Vocalia de Ciutadania

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu (1998). Màster Universitari en Cronicitat i dependència realitzat en Tecnocampus Mataró- Maresme, Escola Superior de Ciències de la Salut i Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (2014).

Durant la seva trajectòria com a infermera assistencial ha treballat entre el 1998-2001 en el servei de cures intensives de Mútua Terrassa. Des de l’any 2001 al 2007 en la residència geriàtrica l’Oreneta de Castelldefels. Al 2007 va començar a treballar d’infermera d’atenció primària a l’Institut Català de la Salut, lloc que encara ocupa en l’actualitat.

Actualment, i des de fa 4 anys, col·labora de forma periòdica com a docent, en diferents universitats catalanes en la formació de pre i post-grau compartint la visió i l’expertesa en les àrees d’atenció centrada en la persona, alfabetització per la salut, autocura, apoderament de la persona amb malalties cròniques i tecnologies de la informació i la comunicació. Aquestes universitats són: Universitat de Barcelona (UB), Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu, Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Universitat de Girona (UdG) i Universitat de Vic (UVic).

En els últims anys, ha col·laborat en estudis de recerca i ha participat com autora de diferents publicacions.

Actualment és la responsable del Programa Pacient Expert Catalunya i Infermera d’Atenció Primària. Combina la gestió amb l’assistència, treballant de manera periòdica en el PAC de Sant Vicenç dels Horts. És Membre del Programa de prevenció i atenció a la cronicitat, des de l’any 2011, co-liderant projectes per al foment de l’autocura i apoderament de les persones amb malalties cròniques i les seves famílies.

Jesús Garcia Romero

Membre de la Vocalia de Ciutadania

Esther Gil Sánchez

Diplomada en Infermeria. Màster en Salut Pública i Comunitària per Universitat de Bellvitge (UB).(2003-2005), Màster en Educació i TIC. UOC. (2008-2010), i Màster GESSAP. IL3. Universitat de Barcelona (2011-2012).

Ha realitzat la seva tasca assistencial des de l’inici com infermera a l’Atenció Primària. Durant 4 anys (2010-2014) combinant tasques assistencials amb tasques de gestió. Adjunta i direcció d’un equip d’Atenció Primària. Entre 2015-2016, adjunta de Servei d’Atenció Primària de SAP Litoral Esquerra de Barcelona. Des de 2016 i fins l’actualitat, referent territorial del Programa Pacient Expert Catalunya® que s’emmarca dins del Programa de prevenció i atenció a la cronicitat del Departament de Salut i és una de les línies estratègiques del Pla de Salut 2016-2020.

Actualment és Referent del Programa Pacient Expert Catalunya®

Assumpció González Mestre

Membre de la Vocalia de Ciutadania

Infermera. Màster en Comunicació Empresarial i Tecnologies Digitals IDEC per la UPF i Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries per la UAB.

Guardonada amb la Medalla Trueta 2015 al Mèrit Sanitari treballant en atenció integrada centrada en la persona i foment de l'autocura.

Ha estat impulsora, des dels seus inicis, dels programes Pacient Expert i Cuidador Expert Catalunya®. En l'actualitat és membre del Consell Social de la Fundació i Social, vicepresidenta de la Fundació Infermeria i societat del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona i membre del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3RG).

Rosa Planesas Colomer

Membre de la Vocalia de Ciutadania

Diplomada en Infermeria. Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la UAB, Postgrau en Atenció Primària per la UAB, i Postgrau d’Infermera de Família i Salut Comunitària per la Universitat de la Creu Roja de Terrassa.

Ha treballat a l’Atenció Primària de Salut durant gran part de la seva carrera professional, ocupant diferents posicions tant en l’àmbit assistencial, com en el de la gestió.

Actualment treballa a l’àmbit sociosanitari, dirigint els Equips d’Atenció a les Residències de Mutuam. Forma part del grup de treball de la vocalia de Residències de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia de Catalunya. Va ser regidora de l’Ajuntament de Tona (2007-2015) coordinant l’Àrea d’Atenció a les Persones.

Montserrat Sánchez Navas

Membre de la Vocalia de Ciutadania

Diplomada en infermeria per l'Escola Universitària Creu Roja, Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i Diplomada en Salut Pública per l'Escola Nacional de Sanitat. Màster en Cures Infermeres a l'Atenció Primària (CADI) per la Universitat de Barcelona.

Des de 2005 ha treballat en diferents àmbits i serveis: Hospital de Terrassa, centres d'atenció primària a la comarca del Bages, Unitat de Vigilància Epidemiològica del Vallès, i la Direcció Estratègica d'Infermeria del Departament de Salut. També ha estat secretària del Consell de la Professió Infermera de Catalunya del 2012 al 2017.

Actualment, treballa com a infermera al Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Vallès i col·labora en la formació especialitzada de residents d'Infermeria Familiar i Comunitària.

Rosalia Santesmases Masana

Membre de la Vocalia de Ciutadania

La Dra. Rosalia Santesmases és infermera (1996), Postgrau en Alcoholisme i Drogodependències (1997), Postgrau en Metodologia de la Recerca (1999), Diploma de Màster en Salut Comunitària (2000-2001), Màster oficial en Salut i Benestar Comunitari (2008-2010), Doctora per la Universitat Internacional de Catalunya (2017).

A l'àrea científica s'ha especialitzat en la investigació en la promoció de la salut, health litarcy (alfabetització per a la salut), insuficiència cardíaca i atenció primària.

Actualment és professora a l'Escola d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (EUI-Sant Pau), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des de febrer de 2015. Experiència assistencial com a infermera familiar i comunitària en Equips d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut actualment en període de excedència per prestar serveis a la universitat (1997-2015).

Lis Vidal Valdivia

Membre de la Vocalia de Ciutadania

Vanessa Silva González

Suport administratiu Vocalies