FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Eulàlia Guix Llistuella

Delegada

Nascuda a Granollers, província de Barcelona. Va cursar el primer curs d’ATS a l’Hospital de la Creu Roja de Barcelona al 1973 i el segon i tercer a l’Hospital Militar, finalitzant els estudis l’any 1975.

Convalidació del títol d’ATS pel de Diplomat en Infermeria l’any 1980. Bachelor of Science in Nursing per l’European University l’any 1992. Postgrau en Gestió de la formació Contínua a les Organitzacions 2005-2006 a l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona. Màster Oficial Europeu de Bioètica de la Universitat Ramon Llull impartit a l’Institut Borja de Bioètica 2010- 2011.

Fa 37 anys que treballa a l’Hospital de Granollers, els 10 primers com a infermera quirúrgica i fins l’any 2005 com Adjunta de formació i desenvolupament de la direcció d’infermeria.

Actualment forma part de la Direcció de Persones com Cap de formació de la FHAG. (des l’any 2005).
Professora a l’EUI Gimbernat de l’assignatura troncal de Ciències Psicosocials aplicades de primer curs, des del curs acadèmic 2004-2005.

Delegada del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona des l’any 2003.

Dolors Guix Llistuella

Nascuda a Granollers. Diplomada en Infermeria. Va cursar l’especialitat d’Infermeria Ginecològica - Obstètrica (Llevadora).

Màster en Gestió de serveis d’infermeria per la Universitat de Barcelona, Màster Oficial M1001 Lideratge i Gestió en serveis d’infermeria.

Del 1984 al 1991 va treballar com a funcionari interí del cos de llevadores titulars, amb destinació al partit mèdic de Bigues i Riells i l’Ametlla del Vallès.

Des de l'octubre de 1991 va treballat com a llevadora titular del cos de llevadores d'APD amb destinació de Bigues, Riells i l’Ametlla.

Des del gener de 1994 va treballar com a llevadora titular del Programa d'Atenció a la Dona.

Des del 1999 fins l’actualitat treballa com a Coordinadora de l’ASSIR de Granollers de l’Institut Català de la Salut.

Del 2004 al 2012 ha estat professora associada de la Universitat de Barcelona al Departament d’Infermeria de Salut Pública, Mental i Maternoinfantil.

Teresa Nicolás

Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona. Postgrau de Cures intensives a l’EUI de L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Postgrau en direcció i gestió de centres Sociosanitaris i d’atenció a la dependència per la Fundació Universitària del Bàges. 
 
Ha treballat durant 7 anys com a infermera assistencial, 12 anys com a infermera gestora del Servei d’Urgències i durant 8 anys com a Directora Infermera a la Fundació Privada Hospital de Mollet.
 
Actualment ocupa el càrrec de directora de la Residència i centre de dia per a persones amb discapacitat psíquica, La vinyota, pertanyent a l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials i gestionada per la Fundació Sanitària de Mollet.

Núria Mateu Olivé

Miquel Perea García