FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Judith Casellas de Miguel

Diplomada en Infermeria per l'EUI de Sant Joan de Déu (1992). Postgrau en cures infermeres al malalt crític per l'EUI Universitat de Barcelona (1992-1993). Màster en Administració i Gestió Infermera per l'EUI Santa Madrona (1997-1999). Gestió Sanitària per directius, Infermeria per ESADE (2008/). Màster en Atenció Primària, Infermeria per l'IL3 Universitat de Barcelona (2013-2015). Màster en Gestió integral de serveis en atenció primària, social i hospitals GESAPH per l'IL3 Universitat de Barcelona (2015-2017).

Va ser supervisora d'infermeria a la Clínica Sant Josep de Manresa. Del 2005 al 2019 va ser la cap d'unitat a Althaia, Xarxa Assistencial universitària de Manresa portant i gestionant infermeria de traumatologia i cirurgia.

En l'actualitat és la responsable de recursos materials d'Althaia.

Sandra Garcia Arroyo

Infermera de base des de l'any 2001. Ha treballat durant 16 anys com infermera reten (hospitalització, crítics, serveis especials) a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Des de 2018 és supervisora de RRMM del centre, també forma part del grup de treball d'Antisèpsia del Centre Corporatiu de l'ICS i conjuntament amb les altres supervisores dels centres ICS coordinem les licitacions de materials presents als nostres centres.

És docent al Postgrau de quiròfan de la URV i forma part del Grup de Supervisores de RRMM de Catalunya.

Mª Isabel Iborra Obiols

M. Isabel Iborra Obiols, infermera de l'Hospital Clínic de Barcelona. Cures Intensives des de 1987 fins a 2005. De 2005 fins a 2018 va ser coordinadora assistencial de les Unitats d'Hepatologia i Cirurgia Gastrointestinal. Des de 2019 fins a l'actualitat porta la coordinació de recursos materials.

En l'àmbit curricular, Postgrau en Cures d'Infermeria (UB) (2005), Màster en Lideratge i Gestió de Serveis d'Infermeria. UB 2009-2011 i Expert en Infermeria: Cura integral del malalt ostomitzat. Universitat Europea de Madrid 2012. Publicacions "Guía de cuidados a pacientes con Hepatocarcinoma sometidos a tratamientos no quirúrgicos". Revista EGEH. 2008, "Análisis Prospectivo de la colonización de catéteres centrales y sus factores relacionados. Enfermería Clínica. 2009. Cuidados de la Obesidad Mórbida. Revista EGEH. 2012. Libro blanco de la ostomía. Coordinadora grupo Catalunya. 2018.

Alejandro López Gonzalo

Diplomatura d'infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (2009). Màster en infermeria escolar. Universitat de Barcelona (2011). Màster en direcció i gestió en infermera. Universitat Cardenal Herrera (2019).

Actualment és coordinador de processos de suport assistencial i logístic al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, també havia treballat com a supervisor d'infermeria en funcions i com a infermer en salut mental dins d'aquest centre. Dins d'Acció Salut és coordinador d'infermers del Gran Teatre del Liceu. Ha treballat com a infermer en urgències Centre integral de salut Cotxeres (CUAP), com a infermer en atenció primària a l'EBA Vallcarca - Sant Gervasi, com a infermer en urgències, sala de reanimació, URPA i hospitalització a l'Hospital Clínic de Barcelona, i com a infermer de quiròfan a l'Hospital Vall d'Hebron.

En l'àmbit de la docència és professor associat del Grau en Infermeria: assignatura de salut mental, tutorització de treballs fi de Grau i tutor acadèmic de pràctiques en salut mental de la Universitat Ramon Llull. Facultat de ciències de la salut Blanquerna, i col·laborador docent del Grau en Infermeria. Tutor del pràcticum en salut mental, àrea penitenciària del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Anna Mª Martínez Cases

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària de la Santa Creu i Sant Pau en 2001.

Postgrau d’emergències extrahospitalàries a l'Escola Universitària Gimbernat.

Postgrau de Cures Intensives per a Infants i Adolescents a l’E.U.l St. Joan de Déu de Barcelona.

Ha treballat com a infermera assistencial als serveis de Pediatria i Urgències de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.
L'any 2013 canvia a l'Àrea de Desenvolupament com a coordinadora de recursos Materials.

També forma part del Comitè de Fàrmacs Perillosos de l’hospital.

Des de novembre del 2020 ocupa el càrrec de Cap de la Unitat de gestió del Material a l’Hospital universitari mútua Terrassa.

En docència és professora associada de la Universitat de Barcelona des de l’any 2010.

Component del grup de responsables de Recursos Materials de Catalunya.

Sandra Pizarro Rino

Actualment és infermera gestora de RRMM, logística i compres.

Anteriorment va treballar com infermera a l'àrea quirúrgica a cirurgia digestiva i otorrinolaringologia i infermera a l'Àrea quirúrgica i RPQ de les especialitats de traumatologia, oftalmologia i cirurgia digestiva a l'Hospital Universitari de Bellvitge, com a infermera d'àrea quirúrgica, urgències i hospitalització a l'Hospital de Viladecans. També ha treballat com a instrumentista de quiròfans a Traumatologia Lenox Corachan a la Clínica Corachan i com a Business Manager a Hospitrauma S.L.

Teresa Riu i Albornà

Coordinadora del grup

Diplomada en Infermeria per l'EUI del Mar 1987 i Màster en Administració i Cures d'Infermeria per la E.U. Santa Madrona 2006. Especialista en Infermeria en cures Medicoquirúrgiques i en Control de la infecció hospitalària per la Universitat de Barcelona 1998.

Infermera quirúrgica des de 1987 fins a 2007. Des de 2008 fins a 2019 ha estat gestionant àrees quirúrgiques, esterilització i cirurgia major ambulatòria de l'Hospital General de Granollers com a Cap d'Àrea. A partir de 2019 és gestora de recursos materials de l'Hospital General de Granollers.

Ha estat ponent i autora de comunicacions i pòsters en nombroses jornades i congressos en l'àmbit quirúrgic.
Component del grup de responsables de recursos materials de Catalunya.

Yolanda Sanz Escudero

Diplomada en Infermeria, EUI de la Universitat de Barcelona (Hospital de Bellvitge) el 1987 Màster en Infermeria Quirúrgica, Universitat de Barcelona al 2010. Postgrau en Infermeria Quirúrgica, Universitat de Barcelona el 2005.

En l'actualitat és coordinadora RRMM y Proyectos. Ha treballat com a infermera de la unitat de cures intensives a l'hospital Son Dureta a les Illes Balears, com a infermera d'Atenció Primària a Barcelona, com infermera de la unitat de cures intensives, infermera quirúrgica, supervisora de quiròfans i CMA i infermera de farmacologia clínica a l'HUGTIP.