FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimecres 17 d’abril 2024
Modalitat online

La Comissió assessora de cures integratives del COIB organitza aquest webinar per conèixer els principals trastorns de la son i les causes més habituals en adults i adolescents i per conèixer eines i tècniques per tractar-los.

  • Presentació de la webinar i ponents. Introducció

Alícia Lluva. Doctora en el programa de medicina de la UAB, Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Postgrau en emergències extrahospitalàries. Màster en Formació de Professorat, Postgrau en Cures Pal·liatives, Postgrau: La mort: Aprendre a viure per ajudar a morir.

  • Trastorns de la son i causes de la deprivació de la son i l’insomni

Elena Saura. Diplomada en Infermeria. Màster Fitoteràpia UAB. Postgrau: Intervencions autònomes d’infermeria per a un desenvolupament personal i professional: Teràpies Naturals. EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB). Diploma en Massatge Ayurvèdic per la Universitat de Pune. Curs de Panchakarma and Ayurvedic Cosmetics a Tilak Ayurveda College, Pune, Índia. Curs de 2n Nivell de Massatge Ayurvèdic. Advance Program in Abhyanga & Introductory Panchakarma a l’SDM College of Ayurveda, Hassan, Índia.

  • Trastorns en el jovent. Relació amb les noves tecnologies

Maite Miranda. Infermera i Doctora en el programa d'infermeria per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en pediatria per la UB, Postgrau en medicina preventiva, Postgrau en acupuntura per a professionals de la salut, Campus docent Sant Joan de Déu, Màster en ciències de la salut UIC. En l'actualitat desenvolupa el seu treball en la Unitat de Recerca Clínica de l'Hospital Sant Joan de Déu. Assistència en acupuntura en Institut Pediatric Hospital Sant Joan de Déu, Policlinic Torreblanca Sant Cugat de Vallès.

  • Experiència d’un adolescent
  • Tècniques de respiració. Eines que ajuden.

Carolina Rebato. Diplomada en Infermeria (UAB). Màster en infermeria naturista (UB). Àmplia formació en l'àrea de recerca i en infermeria integrativa.