FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimecres 26 de maig 2021

  de 17.30 a 19h

  ONLINE
  Els participants rebran un enllaç per poder entrar a la sala el dia abans de la jornada

  El Grup de Teràpies integratives del COIB organitza aquest webinar per donar conèixer la necessitat d'incorporar les Teràpies Complementàries i Integratives en l'àmbit curricular en el Grau d'Infermeria com a eina per millorar les cures infermeres.

  Aquest webinar està pensat per empoderar les infermeres i els infermers a utilitzar les Teràpies Complementàries incloent-les en els plans de cures.
  Es donaran a conèixer dues teràpies: la Musicoteràpia i l'Acupuntura.

  Objectius:

  • Donar a conèixer la importància que infermeres i infermers tinguin coneixements sobre les tècniques i habilitats bàsiques que permetin l'ús adequat de les teràpies naturals i tradicionals més conegudes en el nostre context sociocultural, que permetin garantir l'abordatge integral infermer i la qualitat de les cures.
  • Conèixer la disciplina de la Musicoteràpia, efectes, tècniques i àmbits dins de la infermeria.

  La sessió anirà a càrrec de:

  • Alícia Lluva Castaño, professora titular a l’ESIMar. Coordinadora de l'assignatura Teràpies Complementàries en Infermeria. Coordinadora Pràcticum. Mestre de Reiki.
  • Maite Miranda, professora titular en el Máster de Valoración energetiva y acupuntura. Acupuntora especialitzada en obstetrícia i ginecologia. Dra. en infermeria per la UB.
  • Núria Escudé, professora de música, musicoterapeuta UB, Directora del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. Directora de l'Institut Català de Musicoteràpia. Musicoterapeuta hospital del Mar (Oncologia i cures pal·liatives). Coordinadora de Musicoteràpia en Salut mental (Hospital de Sant Pau).