FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dijous 20 de juny 2024
Inscripció oberta
Inscripció oberta
del  dimecres 22 de maig 2024
fins el  dimecres 19 de juny 2024

INSCRIU-TE!del 22/05 al 19/06

de 17.30 a 19.45 h

COIB, C/Pujades, 350, 3ª planta
Si

La Comissió assessora de cures integratives del COIB organitza aquest taller en què coneixerem els beneficis del ioga avalat per evidències científiques i l'experiència de les infermeres en la recomanació del ioga com a eina per millorar el benestar i la salut. 

Durant la sessió també farem una pràctica de ioga.

Programa

 • 17.30 Presentació de la sessió i de les evidències científiques
  • Elena Saura. 
   Diplomada en Infermeria. Màster en Fitoteràpia UAB. Postgrau en Intervencions autònomes d’infermeria per a un desenvolupament personal i professional: Teràpies Naturals. EUI Santa Madrona de la Fundació “la Caixa” (UB). Diploma en Massatge Ayurvèdic per la Universitat de Pune. Curs de Panchakarma and Ayurvedic Cosmetics a Tilak Ayurveda College, Pune, Índia. Curs de 2n Nivell de Massatge Ayurvèdic. Advance Program in Abhyanga & Introductory Panchakarma a l’SDM College of Ayurveda, Hassan, Índia.
 • 18.15 h Sessió de pràctica de ioga i meditació
  • Carolina Rebato. 

   Diplomada en Infermeria (UAB). Màster en infermeria naturista (UB). Àmplia formació a l'àrea de recerca i en infermeria integrativa. 25 anys treballant en investigació (IMIM). Fundadora de l'empresa Projectam 4.3 S.L dedicada la investigació clínica i epidemiològica. Docent i coordinadora de recerca al màster Intervencions Autònomes Complementàries a les cures infermeres (UB). Docent a la universitat de l'experiència a l'àrea de ciències de la salut i professora de ioga. Membre de la Comissió de cures integratives del COIB. 
   Diverses publicacions i ponències sobre epigenètica, bases científiques de les teràpies energètiques i cura de les emocions, així com articles científics i revisora externa entre altres.

19.30 h Cloenda

Formulari d'inscripció
Carregant formulari d'inscripció...