FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
  Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  divendres 27 d’octubre 2017  fins el  diumenge 10 de juny 2018

  del 27 octubre de 2017 al 10 juny de 2018

  divendres de 16,30 a 21,00 hores i dissabtes de 9-13,30 i de 15 a 19,30 hores

  Centre de Formació Contínua UdL
  C/Jaume II, 71
  Campus de Cappont
  25001 - Lleida

  1900 euros

  Descripció

  Curs orientat a diplomats i llicenciats universitaris, preferentment del camp de les ciències de la salut: Infermers / es, dietistes, metges, veterinaris / es, fisioterapeutes, farmacèutics ...
  Aquest curs pot resultar adequat per a aquelles persones que tenen un interès per les teràpies naturals i complementàries. Els coneixements que s'imparteixen ajuden a millorar la capacitat d'observació i anàlisi, aporten habilitats per aplicar els coneixements sobre la salut en la pràctica clínica, a més d'adquirir habilitats manuals, capacitat analítica i autocrítica i respecte cap a les persones i l'entorn.
  objectiu:
  Adquirir els coneixements necessaris per a:
  -Poder atendre d'una manera integral a les persones, amb l'objectiu d'equilibrar i restaurar la salut, aplicar-los en el treball assistencial, sigui de forma preventiva o terapèutica, a l'hospital o consulta.
  Educar per a la salut ensenyant a utilitzar les teràpies naturals als membres de les famílies afavorint l'autonomia en salut i potenciant la capacitat regeneradora natural de l'organisme.
  Així veiem actualment que al costat dels coneixements reglats, sorgeix un interès, creixent de l'usuari i els professional de diferents especialitats mèdiques per conèixer les teràpies naturals, atès que aquestes ens aporten una perspectiva singular del procés d'emmalaltir i de la recuperació.
  Per als professionals, aquestes bases milloraran la capacitat d'observació i els aportessin nous elements per a la cura del pacient.
  Partint de la complexitat de les persones i dels factors que intervenen en la malaltia: persona, medi ambient, cultura ... i les diverses formes de curar, el curs explora la utilitat de nombrosos recursos terapèutics i tècniques naturals que es poden utilitzar sota un mateix criteri.
  Aquesta formació constitueix una bona inversió ja que els recursos que s'utilitzen en les teràpies naturals són econòmics, generalment accessibles a tothom, de fàcil aplicació i excel·lents; sobretot com una bona medicina preventiva, però també curativa. A més, són un bon complement a les teràpies convencionals i aporten una bona educació en salut. Amb professors dedicats a la clínica, investigació i docència en la seva àrea de competència.

  Objectius

  Per més informació fer clic aquí