FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Grup 65

El Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, està integrat actualment per més de mil persones i és promou la salut, l'autocura i l'autonomia del col·lectiu que hi participa a través d'una proposta d'activitats de lleure i cursos de temàtica diversa.

Any rere any, el Grup 65 pren més força i es va tornant més compacte, però al mateix temps més obert i acollidor. Durant tot el curs rebem peticions per entrar a formar-ne part i participar de totes les activitats, fet que ens encoratja a seguir treballant per oferir-vos un programa divers i de qualitat.

A totes les persones que ja ens coneixeu us animem a seguir gaudint de les activitats del Grup 65, i a la resta d’infermeres i infermers que encara no us heu decidit a fer-ho, us encoratgem a deixar-vos portar per la conquesta de continuar aprenent i de gaudir per mantenir-nos actius.
 
El Grup 65 està obert a infermeres i infermers col·legiats de 55 a 65 anys, així com familiars i amics de qualsevol infermer o infermera col·legiada al COIB que estiguin jubilats o siguin majors de 65 anys, que podran participar de les activitats en qualitat de no membre prèvia conformitat de la infermera de referència del grup.
 
Contacta amb el Grup 65 enviant un correu electrònic a grup65@coib.cat o al telèfon gratuït d'atenció col·legial 900 705 705.
 
Inscriu-te al Grup 65! Només has d'emplenar el full d'inscripció i enviar-lo per correu electrònic o portar-lo personalment.