Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  dimecres 22 de setembre 2021  fins el  dijous 16 de juny 2022

  Les classes presencials del curs es realitzaran els dimecres de 15.30 h a 20.30 h. Quan dimecres sigui festiu la classe corresponent s’impartirà en dijous.

  il·limitades

  2.540 € més taxes administratives

  Descripció

  Aquest postgrau també vol contribuir a l’excel·lència de les organitzacions sanitàries dotant-se de professionals ben formats i capacitats per liderar els processos cap a l’obtenció dels millors resultats amb els recursos disponibles i oferint al pacient, fi últim de la nostra activitat, un entorn i unes prestacions segures.

  La metodologia docent del Postgrau és innovadora. Es compon d’un curs semipresencial i seminaris en centres assistencials, impartits per un professorat expert que exercita en el seu dia a dia professional els coneixements i eines que està ensenyant per així enfocar aquest projecte docent des d’una vessant fonamentalment pràctica.

  Objectius

  Per garantir una feina orientada a la qualitat i seguretat, els professionals sanitaris han de centrar les seves activitats en quatre objectius: 1) Millora continua de la qualitat i orientació a resultats. 2) Atenció centrada en el pacient i lideratge professional. 3) Seguretat del pacient. 4) Coneixement del marc i repercussió legal de l’actuació professional.

  Comentaris

  Per accedir a tota la informació del postgrau clica aquí