Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  dilluns 01 de novembre 2021  fins el  dijous 30 de juny 2022
  il·limitades

  online

  Aplicar un 10% de descompte sobre el preu del programa, un cop descomptat l’import de la preinscripció, als membres en actiu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. 

  Descripció

  El Postgrau en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada, organitzat per la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO, ofereix una visió integradora en l'atenció a persones que presenten malalties cròniques avançades.

  El programa té com a objectiu principal aconseguir que el participant assoleixi els coneixements, les capacitats i les habilitats necessàries per aplicar les eines psicològiques, socials i espirituals que faciliten la millora de la qualitat de vida i el benestar social de les persones malaltes i els seus familiars durant el procés de malaltia avançada, així com oferir suport psicosocial als equips sanitari-assistencials.

   

  Objectius
  • Oferir una especialització acadèmica avançada en l'atenció psico-social-espiritual de les persones amb malalties avançades i les seves famílies. 
  • Oferir coneixements teòrics i pràctics que capacitin per a l'abordatge dels problemes psicològics, socials i espirituals de les persones que pateixen una malaltia avançada, dels seus familiars i del personal assistencial. 
  • Desenvolupar les habilitats necessàries per portar a terme una correcta atenció psicosocial i espiritual de les persones amb malalties avançades. 
  • Oferir les eines necessàries per aplicar tècniques d'intervenció, de gestió i avaluació. 
  Comentaris

  Per accedir a tota la informació del postgrau i per inscriure't clica aquí