Inscripció tancada
El període d'inscripcions està tancat.
del  dijous 12 de gener 2023  fins el  dissabte 01 de juliol 2023

Dijous de 15 a 21 h 

Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus / Centre de Simulació i Innovació en Salut, i pràctiques a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (maig-juny)

2.750€ + 150€ de taxes

Objectius

Objectius generals

L'objectiu principal d'aquest Postgrau és proporcionar als professionals d'infermeria una formació específica que permeti l'adquisició de competències per atendre a la persona durant tot el procés quirúrgic.

Objectius específics

  • Desenvolupar els coneixements, habilitats i actituds necessàries per tenir cura, de manera integral, del pacient quirúrgic en les fases del procés quirúrgic.
  • Proporcionar una visió amplia de tots els components de l'àrea quirúrgica i la interrelació entre els diferents serveis que la configuren.
  • Proporcionar els coneixements per què els professionals infermers dominin les bases dels diferents processos quirúrgics: diferents especialitats quirúrgiques i atenció en l'anestèsia i reanimació.
  • Donar a conèixer els avançaments tecnològics en el camp de la cirurgia.
  • Desenvolupar els coneixements i habilitats comunicatives que potenciïn i millorin les funcions de l'equip multidisciplinar.
  • Donar informació sobre aspectes legals i ètics de la infermeria quirúrgica.
  • Ajudar a l'estudiant a ser autònom en la presa de decisions en situacions que comporten risc per la vida de les persones ateses a l'àrea quirúrgica.
Comentaris

Per accedir a tota la informació del postgrau clica aquí  

Adreçat a

Diplomats i Graduats en Infermeria interessats en aprofundir en el coneixement del procés quirúrgic, en la gestió i la seguretat del pacient dins d’aquesta àrea.