Inscripció tancada
El període d'inscripcions està tancat.
del  dimarts 10 de gener 2023  fins el  dimarts 19 de desembre 2023

El curs s’iniciarà el 10/01/2023 i finalitzarà el 19/12/2023

Les classes lectives presencials es duran a terme dimarts de 08:30 hores a 18:00 hores

il·limitades

Les pràctiques es duran a terme a diferents Institucions amb conveni: Parc de Salut Mar, Infanto Juvenil, Parc Taulí i Parc Sanitari Sant Joan de Déu).

*

Descripció

Cada cop més es demana als professionals sanitaris que atorguin el màxim valor i benefici a la seva pràctica. La OMS considera fonamental entendre la problemàtica de salut mental com una part de la nostra vida i una circumstància més de la persona i no com un element que anul·la la resta de les nostres capacitats.

Aquest Màster vol oferir al professional formació actual de qualitat, proporcionar coneixements i desenvolupar habilitats respecte el Model de Recuperació i centrat en el valor de les cures.

El Model de Recuperació va més enllà de la malaltia, suposa un procés de canvi organitzatiu clau en el sistema de la salut mental, adaptant els recursos mitjançant programes específics a la persona, facilitant el seu apoderament respecte a la pressa de decisions en el pla de tractament propi, el suport d’ajuda mútua, la participació en la planificació de les activitats i avaluació dels serveis.

La recuperació és una manera de viure la vida satisfactòriament, amb esperança i aportacions fins i tot amb les limitacions causades pel trastorn.

Comentaris

Per accedir a tota la informació del màster clica aquí