Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  dimecres 01 de febrer 2023  fins el  dimecres 31 de juliol 2024

  Semipresencial

  4980€ 

  Descripció

  El nou Màster Oficial Universitari en Gerontologia i Atenció a la Dependència ofereix un pla d'estudis de qualitat, complet i amb una àmplia aplicació pràctica, adaptada al context actual de l'Atenció a la Gent Gran, que abasta l'àmbit de la Gerontologia juntament amb aquells contextos vinculats que poden requerir una formació específica per als Professionals actuals.

  L'atenció a gent gran es configura com un dels camps amb més projecció laboral els propers anys. Aquesta asseveració resulta corroborada pels indicadors més diversos. Segons l'IMSERSO, “és un col·lectiu molt heterogeni que, a més, viu un procés de canvi continu.

  La Universitat Europea Miguel de Cervantes, en el seu permanent i ferm compromís amb la societat, segueix apostant per la preparació d'excel·lents professionals capaços de desenvolupar-se amb èxit en la societat actual i hi contribueix, de manera inequívoca, una formació universitària com la que es proposa a aquesta titulació semipresencial que fa un ús intensiu de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja que genera, en l'àmbit acadèmic, situacions d'aprenentatge similars a les que l'estudiant es trobarà en un món laboral cada cop més complex, canviant i en el que la mediació tecnològica és cada cop més evident.

  El "Màster Universitari en Gerontologia i atenció a la dependència" està dirigit a alumnes amb perfils sanitaris i socials, així com als relacionats amb el dret i l'administració d'empreses, o bé del camp de les lletres, que estiguin interessats a desenvolupar-ne carrera professional en l'àmbit de la gerontologia i l'atenció a la discapacitat i la dependència, així com a la gestió i la direcció dels seus centres i serveis.

  De tal manera, aquest títol pretén reforçar l'ocupabilitat dels egressats, complementant la seva formació en un dels àmbits amb més previsió de futur de les societats occidentals, com és l'atenció gerontològica.

  El desenvolupament professional dels alumnes del programa del Màster Universitari passa per la realització d'un període de pràctiques empresarials on poder posar en joc els coneixements i les habilitats treballades durant el màster.

  Comentaris

  Per accedir a tota la informació del màster clica aquí