FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
18 d’octubre de 2017

Del 13 al 17 de novembre torna una nova edició de la Setmana Gran al COIB. Durant una setmana s’oferiran tallers, conferències i cursos gratuïts a les persones grans per promoure la seva salut, per aprendre a cuidar-se, a tenir més autonomia i per practicar un envelliment actiu. La cloenda d’enguany anirà a càrrec de l’entitat Amics de la Gent Gran.

Les activitats per un envelliment actiu protagonitzen a la 8a Setmana Gran

Durant aquests cinc dies s’oferiran tallers per prevenir accidents i a millorar la seguretat de la gent gran al domicili i al carrer a través de tallers amb representants dels cossos dels Mossos d’Esquadra, d’infermeres bomberes i del servei de teleassistència.

A través de diverses activitats, conduïdes per infermeres i infermers de la demarcació de Barcelona, aprendrem a adaptar la nostra dieta a l’edat, a fer un àlbum de fotos representatives de la nostra vida, ceràmica i arracades a través de la restauració, entre d’altres.  La Setmana Gran també inclourà tallers per tractar el mal d’esquena i escollir el millor tipus de calçat i de boscos i salut.

Enguany, Albert Quiles, director gerent de l’organització dels Amics de la Gent Gran — que fa acompanyament de persones grans amb l’objectiu de lluitar contra la seva soledat— serà l’encarregat de la cloenda la Setmana Gran i oferirà una xerrada coincidint amb la celebració dels 30 anys d’existència de l’entitat a la ciutat de Barcelona.

Reserva-t’ho a l’agenda! Si ets infermera, també pots convidar als teus familiars grans, usuaris i cuidadors a participar a la Setmana Gran.

Pots inscriure't a les activitats que més t'interessin a través del formulari.