FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
19 de juny de 2015
  Cloenda6515.jpgEl Grup 65 del Col·legi, format per infermeres i infermers grans, ha celebrat el tancament del curs. Una ocasió per fer balanç de les activitats dirigides a promoure la salut, l’autocura i l’autonomia de les infermeres i infermers jubilats i les de més de 55 anys, en les que hi han participat més de mil persones, un 40% més que el curs anterior.

  A la cloenda, que ha tingut lloc el 18 de juny, hi van assistir unes 150 persones entre membres del grup, familiars i docents. Durant l’acte, amb benvinguda i cloenda a càrrec de la directora de programes del COIB, Núria Cuxart, es va poder gaudir d’un audiovisual amb els millors moments del curs amb totes les activitats, cursos, tallers, sortides i excursions que s’han realitzat al llarg de tots aquests mesos. El president del COIB, Albert Tort, que es trobava de viatge en motiu de la conferència del CIE a Seul, no va deixar l’oportunitat però d'enviar un missatge d’agraïment i l’empenta del Grup 65 a través d'un vídeo.

  Núria Cuxart va destacar la feina feta des del COIB en quant a calendari d’activitats en tot el seu abast: científic, lúdic, participatives, reflexives, innovadores, locals, internacional, tècniques o transversals. Entre aquestes va destacar, però, el treball relacionat amb el nou codi d’ètica: "Un codi que comença a ser referència en el món", segons Cuxart.  La directora de programes va compartir amb els assistents “el concepte de ‘gent gran activa’, que vol dir enriquiment personal i participació activa en la societat. I en el cas de les infermeres, orgull professional”.

  Isabel Llimargas, infermera referent del Grup 65, va agrair a totes les persones que fan possible el bon funcionament del Grup65 i va avançar les principals novetats que conformaran el nou curs que s’està acabant de dissenyar i que inclourà: Marxa Nòrdica, Pilates, Fotografia d’edificis i monuments, Fotografia de persones, Fotografia de natura: perfeccionament, Com treure profit al teu smartphone, Grafologia pràctica, La història del cinema en 12 curtmetratges, Taller bàsic de cosmètica natural, Taller de poesia i diferents xerrades de temes diversos com les orquídies de Catalunya o Tarot amb consciència, entre d’altres.

  Com a mostra de la feina feta durant aquest curs, els assistents van poder gaudir de la lectura d’un escrit per part de Margarita Jiménez així com  una àmplia mostra de les feines artístiques, de restauració de mobles i de patchwork realitzades al llarg del curs.
   
  Informació relacionada
   
  Com participar de les activitats del Grup 65