FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
7 de juny de 2017

El dijous 15 de juny a les 17 h, el Grup 65 del Col·legi celebra el tancament del curs actual i presenta el nou programa d'activitats del curs 2017-2018.  Enguany, s'ha comptat amb 340 assistents a les diferents activitats, tallers, sortides i excursions entre les infermeres i infermers col·legiats a partir dels 55 anys i familiars i amics grans que volen gaudir del seu temps lliure.

El Grup 65 tanca el curs 2016-2017 carregat d’activitats i experiències compartides

A l’acte de cloenda es farà balanç de la feina feta durant el curs i les noves experiències viscudes, es posarà en valor qui compon el Grup 65 així com l’aportació que realitzen alguns docents amb activitats que ajuden a promoure la salut, l’envelliment saludable, l’autocura i l’autonomia.

Durant l’acte es projectarà un muntatge audiovisual que recull imatges del curs i de les activitats que s’han realitzat al llarg de tots aquests mesos. També es podrà gaudir de l’exposició d’obres que s’han fet als cursos de restauració, dibuix, pintura, patchwork i fotografia.  

A banda, es presentarà i s’entregarà el nou programa d'activitats del curs 2017-2018, on a banda de mantenir els cursos més demandats, es farà un tast dels nous projectes. Els assistents podran conèixer, a més, els nous contactes i acords que s’han fet amb altres institucions i entitats.

L'acte conclourà amb un petit refrigeri i es comptarà amb la presència del president del COIB,  Albert Tort—que destacarà la presència de les infermeres catalanes al món durant el Congrés Internacional d’Infermeria celebrat a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny— i la infermera referent del Grup 65, Isabel Llimargas.

Per poder-hi assistir cal que us inscriviu al següent enllaç.