FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
5 de juliol de 2016

Destaquen les propostes d'exercici físic i noves tecnologies, sense oblidar tots aquells tallers que s'han convertit en clàssics any rera any.

El Grup 65 presenta nou programa d'activitats

El Grup 65 confirma any rera any l’èxit de la fòrmula amb la qual va ser creat. Un espai amb el que promoure la salut, l’autocura i l’autonomia de les infermeres jubilades, però també de les infermeres de més de 55 anys. Un grup que en els últims dos anys ha anat creixent també gràcies a l’interès d’amics i familiars que han participat de les activitats lúdiques i formatives i que actualment compta ja amb més de 1.100 integrants. 

El nou programa d'activitats pel curs 2016-2017 destaca per l’increment de tallers d’activitats relacionades amb l’exercici físic com ara la Marxa Nòrdica, el Txi-Kung, el Tai-Txi-Txuan o el Pilates així com els cursos per aprendre a fer ús de les noves tecnologies per a gaudir de la fotografia, tant per a fer retocs digitals com per fer fotografia noctura o com crear petites pel·lícules domèstiques amb diferents tecnologies.

Com a novetats del proper curs destaca també el d’anglès bàsic 0.0, és a dir, per a persones sense cap coneixement; l’aprenentatge de la tècnica del trencadís o el tast de formatges i maridatge de vins. Un programa molt variat en el que no hi falten alguns dels cursos clàssics amb més èxit, com els de restauració, el d’òpera o els d’idiomes. El programa del Grup 65 es complementa, com cada
any, amb propostes de rutes culturals i el seu cinefòrum. Des del Grup 65 s’està enllestint igualment la Setmana Gran, que es farà del 24 al 28 d’octubre. Una setmana plena d’activitats dirigides a persones grans i els seus cuidadors en la que les infermeres i infermers de Barcelona comparteixen consells i tallers per a cuidar de la salut i per a un envelliment actiu.