FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
18 de juny de 2018

Un any més, el Grup 65 del COIB ha tancat el seu curs d’activitats amb una molt bona participació de més de 400 persones a les diferents activitats, tallers, sortides i excursions. En l’acte de cloenda es van donar a conèixer les novetats del programa d'activitats del curs 2018-2019 dissenyades a partir de les demandes dels participants tot mantenint les activitats relacionades amb la cura de la salut i l’exercici físic, els idiomes, les noves tecnologies, les activitats artístiques, les sortides i els tallers.

El grup 65 presenta nou programa d’activitats per al curs 2018-19

El nou programa d’activitats pel curs 2018-2019 conté nous cursos com els dedicats al cos, el moviment i el benestar, un per aprendre a fer servir aplicacions com Whatsapp, Telegram i Line, un altre per moure’s bé a Twitter o un d’història del teatre. A més a més de l’exitós curs de pintura que es fa cada any, se n’oferirà un de pintura al natural. Entre les activitats proposades pel curs, s’hi troben sis tallers nous que responen a diferents interessos: decorem la tardor, una nova edició dels guarniments de Nadal, feng-shui, com treure profit del nostre físic i el nostre armari, un taller d’urban sketches, i per últim un tast de cerveses artesanes.

Les xerrades i les sortides tenen també el seu espai amb quatre xerrades sobre física quàntica, autodescobriment i creixement personal, sobre Banca ètica i sobre reciclatge. Quant a les sortides per descobrir nous indrets d’interès cultural i natural, les propostes passen per una sortida a Berga, Sant Privat d’en Bas i Borredà, una excursió als pobles de Montserrat, una altra per conèixer l’Urgell medieval i Guimerà i una proposta per anar a les torres de guaita del Maresme. El viatge del curs serà a la Toscana, a Itàlia, amb una sortida de quatre dies.

Destaquen també els canvis en els formats, com ara el fet que les activitats de llarga durada seran més extenses, que les rutes ara passen a ser format curs, així com la incorporació de novetats en cursos ja en marxa com ara el de fotografia, grafologia i teatre.

Ja pots descarregar-te el Programa d'Activitats 2018-2019.

 

En l’acte de cloenda del curs 2017-2018 que es va celebrar al Col·legi es va fer una petita representació del grup que ha fet el taller de teatre i es van mostrar els treballs artístics i manuals realitzats al llarg del curs en format de pintura, dibuix i il·lustració, fotografia, restauració i patchwork. També es van conèixer també com va estar el viatge a Moscú i Sant Petersburg que el grup ha fet enguany.