FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimecres 28 de setembre 2016
Auditori del COIB ( Pujades, 350. 08019 Barcelona ) 17 h

A càrrec de la Dra. Joan C. Tronto, professora del Departament de Ciència Política de la Universitat de Minnesota i investigadora en estudis sobre la dona i la ciència política al Hunter College i el Graduate School, de la Universitat de Nova York.

La Dra Tronto es pregunta si la cura pot ser codificada i quina és la perspectiva i contribució professional a partir de  l’ètica de la cura.

Les infermeres i infermers catalans tenen en el Codi d’Ètica, revisat i publicat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya el 2013, els fonaments ètics de la professió i una guia sobre el comportament i les actituds ètiques de les infermeres en la pràctica professional.  Un bon moment per reflexionar sobre les normes que orienten la cura.

Un tema de debat que donarà peu, el dia següent, a un workshop d’un grup reduït d’infermeres expertes i que servirà com a treball inicial de preparació d’una publicació que recollirà els continguts d’aquest seminari.

Acte adreçat a infermeres i infermers, així com a professionals de treball social o psicologia amb interès sobre la qüestió. La conferència té una durada d’una hora i posteriorment es donarà pas al debat amb els assistents. La sessió comptarà amb traducció simultània.

Descarrega't el programa del Seminari Ètica i valors del tenir cura