FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dilluns 17 de juny 2019

de 16 a 19h

Aules COIB. C/Pujades, 350, 3ª planta

El Grup de Cures Pal·liatives del COIB organitza aquesta aula que pretèn donar a conèixer les peculiaritats en el maneig de la persona atesa en l'àmbit pediàtric amb necessitats pal·liatives. 

L'aula està dirigida a totes aquelles infermeres que tinguin curiositat, interès, ganes d’ampliar coneixements, tant siguin de l’àmbit pediàtric, pal·liatiu o comunitari.

Volem evidenciar la necessitat de maneig d’aquestes persones ateses des de tots el àmbits assistencials, sabent que en algun moment de la trajectòria de tota infermera pot trobar-se a algú amb aquestes característiques. L’objectiu també és donar a conèixer la feina que es fa des de les unitats especialitzades, fent una aproximació al tipus de persona atesa, les seves característiques, les seves necessitats i com l’ha d’atendre la infermera, tant de forma autònoma, com col·laborativa.

La sessió anirà a càrrec de:

  • Marta Palomares. Infermera de la unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). Membre del grup de Cures Pal·liatives del COIB.
  • Carla Cusó. Infermera de la unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l’Hospital de la Vall d’Hebrón.