dijous 12 de maig 2022

  de 10 a 18 hores

  L’art urbà reivindica el que és essencial i reconeix les infermeres

  El proper dia 12 apareixeran quatre espais distribuïts per la demarcació de Barcelona perquè la ciutadania pugui expressar allò que els inspiren les infermeres. L’acció tindrà lloc des de les 10 a les 18 hores a Vilanova i la Geltrú, Vic, Terrassa i Barcelona i hi participaran les artistes urbanes Emily Eldrige, Carola Bagnato, Núria Toll i Galleta Maria.

  Amb motiu del Dia Internacional de les Infermeres, el Col·legi instal·larà quatre cubs blancs de dos per dos metres que romandran al carrer durant tot el dia per recollir els missatges d’aquelles persones que vulguin expressar allò que les infermeres els suggereixen.

  Les ubicacions exactes seran:

  • el vestíbul de l’Hospital del Mar de Barcelona,
  • la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú,
  • la plaça de l’Estació del Nord de Terrassa
  • la rambla del Carme de Vic.

  En cadascuna d’elles, a les 10 hores una artista urbana iniciarà les aportacions sobre el cub per convidar tothom que hi vulgui a participar.

  A Barcelona, hi serà l’artista Emily Eldridge; a Vilanova i la Geltrú, Carola Bagnato; a Terrassa,  Núria Toll, i a Vic, Galleta Maria.

  Les obres resultants seran subhastades amb finalitats solidàries un cop hagin passat les celebracions del 12 de maig de 2022.