dijous 10 de maig 2018

de 9 a 13.30 h

Aula Magna. Campus Torre del Frares. Universitat de Vic - UCC (C/ de la Laura, 13. Vic) 9,00h

La delegació comarcal del COIB a Osona organitza, en motiu del Dia Internacional de la Infermera, la jornada Viure la responsabilitat en la Infermeria.

Programa 

9h. Benvinguda

A càrrec d’Anna Erra, alcaldessa de Vic, Paola Galbany, degana de la Facultat de les Ciències de la Salut i del Benestar (FCSB) de la Universitat de Vic i d’Albert Tort, president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

9.30h. Reportatge en profunditat:

“Som humans i ens equivoquem”. L’acceptació de l’error, font d’aprenentatge i creixement.

Àngels Vernet i Cortés, infermera i membre de l’equip de direcció de Qualitat del Consorci Sanitari Integral Moisès Broggi

10.15h. Re-il·lusionar la infermeria

Jordi Mitjà Costa, infermer de l’Hospital Sant Joan de Déu, guanyador del premi Infermeria i societat a la Difusió i a la Comunicació de la professió infermera 2017.

11h. Esmorzar

11.30h. Espai “Cuidem-nos”

11.45h. El projecte “La memòria històrica del tenir cura a la Comarca d’Osona”, una aposta per les relacions intergeneracionals

Aurora Espaulella i Encarna Zapata, infermeres jubilades i A. Fernández, J. Martín, L. Martos, J. Casas, M. Montferrer, J. Pla i E. Planàs, estudiants de 1er. curs d’Infermeria.

12.30h. Premi “Osona Contra el Càncer”

Montserrat Freixer, presidenta d’Osona Contra el Càncer

12.45h. Presentació del llibre: L’Ofici de cuidar. 30 anys de l’equip d’infermeria de l’H.U.V.

Laura Arenas, Montse Bagaria i Cristina Teixidor

13h. Infermeria i recerca:

Aportació de les tesis doctorals:

Ús del llenguatge estandarditzat Nursing Intervention Classification per a la mesura de la intensitat de cures a una unitat de crítics del Dr. Xavier Palomar i Aumatell.

Influència de l’adherència terapèutica i el suport social en la qualitat de vida percebuda en les persones amb diàlisi peritoneal del Dr. Miquel Sitjà i Suñer  

13.30h. Cloenda a càrrec de Núria Puig, delegada del COIB a Osona, i d’Eva Rovira, coordinadora del Grau d’Infermeria de l’FCSB.

Organitza:

Dia de la Infermera a Osona. Jornada: Viure la responsabilitat en la Infermeria