FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimarts 23 de gener 2018

Presentació del llibre: Manual de movilización e inmovilización en la atención inicial al trauma pediátricoLa Biblioteca del COIB us proposa la presentació del llibre Manual de movilización e inmovilización en la atención inicial al trauma pediátrico de Pere Sánchez Valero i altres autors.

Es tracta d’un manual pràctic, un document de consens, sobre com realitzar les mobilitzacions i les immobilitzacions en infants amb una malaltia traumàtica, una qüestió especialment sensible per als professionals pel grau de dificultat que poden comportar tant a nivell físic com emocional.

Aquesta obra, resultat de la feina conjunta entre un equip del SEM, un de la Vall d’Hebron i un del Parc Taulí, ajudarà als professionals a enfrontar-se a aquest repte amb una sòlida formació basada en la millor evidència científica, una metodologia de validesa contrastada i la descripció de les habilitats necessàries a entrenar.

Els beneficis que s’obtinguin del llibre es destinaran a una fundació que investiga sobre les lesions traumàtiques greus infantils.

La presentació anirà a càrrec dels infermers que han participat en la seva elaboració Marta Olivé i Pere Sánchez.