FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
dimarts 23 d’octubre 2018

de 18,30 a 19,45h

Àrea Social COIB. C/Pujades, 350, 1º planta

Presentació del llibre: Relats de les infermeres. Qui som i què fem les infermeres

La Biblioteca del COIB us convida a la nova sessió del cicle de Presentacions de llibre amb la infermera M. Àngels Piñol Torelló que ens presentarà el seu llibre Relats de les infermeres. Qui som i què fem les infermeres.

La M. Àngels Piñol diu, en paraules textuals, que “aquest llibre vol donar una pinzellada sobre el món de la Infermeria parlant de dones infermeres (...) Fa anys que tant les dones com els homes compartim la professió infermera (...), però us parlaré de les dones, necessito fer-ho. Sobretot per la seva invisibilitat, tant pel fet de ser dones i a més ser infermeres.

Aquest llibre està dedicat a tots vostès i als meus alumnes que han passat per les escoles d’Infermeria de Sta. Madrona, El Mar, Creu Roja, Gimbernat, Blanquerna, UIC i Uda.”

Aquest recull expressa de primera mà quina ha estat la vida d’algunes infermeres -tant a nivell professional com personal- que han acceptat participar voluntàriament en aquest llibre de relats.

 

A través de les seves històries podrem conèixer la qualitat humana que traspuen en la feina que fan en els diferents indrets on desenvolupen la professió i, finalment, poder tenir més clar quin ha estat i quin és el rol de les infermeres en el món de la salut.

 

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Núria Cuxart, Directora de Programes del COIB.