dimecres 08 de maig 2024

de 9 a 14 h

Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya_Aula Magna_Campus Torre dels Frares,(C/Laura, 13, 08500 Vic)

Visibilitzem les infermeres

 

9:00 h Benvinguda i inauguració a càrrec de Míriam Torres, degana de la FCSB de la UVic-UCC i Paola Galbany, presidenta del COIB.

9:30 h INFERMERES InVISIBLES d’Olga Navarro, coautora del llibre Enfermeras invisibles. Presentació a càrrec de Sergi Cazorla, professor de la FCSB.

10:30 h Esmorzar

11:00 h Àmbits invisibles de la infermeria: Bernat Carola, infermer bomber del GRAE, Laura Curós, infermera emprenedora, Anna Junqué, infermera d’hemodiàlisi en creuers, Iris Alarcon, infermera gestora d’imatge corporal. Modera Xavier López Lorenzo, infermer de la Residència Sant Gabriel de Centelles.

12:00 h Premi Osona Contra el Càncer. Lliurament a càrrec de Cristina Herrera, presidenta d’Osona Contra el Càncer

12:15 h Converses de recerca: amb la participació de Rosa Noell amb la tesi “Plataforma e-Care i hàbits de salut circadiària en l'atenció d'infermeria a les cuidadores”, Júlia Casacuberta, becària del grup de recerca M3O i membre del Grup d’Iniciació Científica de la FCSB, Roger Ortiz i Marc Sánchez, estudiants de TFG, estudiant de TFM. Modera Emi Chirveches, professora de Metodologia de la Investigació de la FCSB.

13:30 h Cloenda a càrrec de Montserrat Faro, delegada del COIB a Osona, i Meritxell Mondejar, coordinadora del Grau en Infermeria de la FCSB.

 

Altres activitats:

Cuidem-nos per cuidar millor. Activitats de relaxament, desconnexió, mobilització al llarg del matí, a càrrec d’alumnes de 2n curs del Grau en Infermeria de la FCSB i de Maria Martínez, cantant. Coordinat per la Pilar Turon, professora de la FCSB.

Visibilitzant la Recerca Infermera. Projecció a través d’una pantalla digital dels diferents articles publicats per infermeres i infermers d’Osona, els anys 2022 i 2023. Coordinat per Montserrat Faro.

Racó de l’Estudiant: Exposició dels 3 millors pòster-comunicació dels alumnes de 1r curs, des de les assignatures Anglès per a Ciències de la Salut, Estructura i Funció del Cos Humà i Cultura, Societat i Salut, i dels alumnes de 3r curs, de l’assignatura Cures al Final de la Vida. Votació popular del millor pòster-comunicació de cada assignatura. Coordinat per Laura Rota.

Xavier Palomar, professor de la FCSB, conductor de l’acte.

Consulta les bases del XIII Premi d’Infermeria “Osona contra el càncer”

Data límit de lliurament de treballs: 25 d’abril de 2024

 

Dia Internacional de les Infermeres. 13a Jornada d’Infermeria a Osona