FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
6 de juny de 2013
  Què aporta el Grup 65 del COIB a les infermeres de Barcelona més grans? Quines activitats s’hi desenvolupen? L’èxit d’aquest programa d’envelliment saludable s’ha donat a conèixer en el marc del XXè Congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria Isabel Llimargas al congrés de ValladolidGeriàtrica i Gerontologia que s’ha celebrat a Valladolid.
   
  Durant la trobada, que va tenir lloc els dies 25 i 26 d’abril i que va centrar el debat en el tractament de la fragilitat, la infermera referent del Grup 65, Isabel Llimargas, va presentar una comunicació sobre aquesta iniciativa del COIB, que actualment ja compta amb més de 700 membres, que participen de manera molt activa en les seves activitats, encaminades a promoure la salut.
   
  En el marc de la mateixa presentació, Llimargas també va destacar l’oportunitat que suposa Infermera virtual, el portal de promoció i educació per a la salut del COIB, per donar suport els professionals i també les persones grans a l’hora de tenir cura i millorar el seu benestar.
   
  Infermera virtual, un referent
   
  Coincidint amb el taller sobre innovació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit de la cura de la gent gran, l’infermer i expert en serveis d’atenció basat en la persona, Stephan Biel, va destacar el “valor innovador” i l’”exemple de futur” que suposa aquesta plataforma e-salut.
   
  Durant el congrés, la infermera i assessora del COIB, Cristina Ortega, va presentar la comunicació “Intervenció proactiva des d’una unitat de geriatria en l’atenció al pacient crònic complex ingressat en un hospital d’aguts”, pel qual va rebre una menció per part de l’organització.