Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria reuneix a Barcelona infermeres de referència mundial

El programa científic recull les intervencions de referents internacionals com ara Mary Wakefield, Leslie Mancuso o Linda Aiken entre molts altres noms. La infermera Maria Eulàlia Juvé serà també una de les oradores principals.

Notícies del Col·legi
La Intercol·legial celebra la jornada 'Apropa’t a les professions de la salut' al COIB

La Sectorial Salut de La Intercol·legial –de la qual el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona forma part— organitza el proper 10 de juny la jornada de portes obertes Apropa’t a les professions de la salut a la seu del COIB. Durant l’acte, que s’emmarca dins el Congrés de les Professions, els diferents col·legis professionals presentaran tallers pràctics, entre els quals, un sobre Infermera virtual com a eina digital al servei de la salut de les persones.

Notícies del Col·legi
Es presenten els resultats de la Consulta "I tu, com estàs?" sobre l'estat de benestar de les persones cuidadores

Dilluns 22 de maig es presentarà la Guia pràctica per al Treball Grupal amb persones cuidadores de l'Ajuntament de Barcelona. Una jornada en la que es donaran a conèixer els resultats de la Consulta  “I tu, com estas?” organitzada per la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores, de la que el COIB en forma part.

Professió
Es convoquen les Ajudes a la Recerca 2017 i s’obre una nova línia per finançar la publicació a revistes científiques

La Fundació Infermeria i societat ha convocat les Ajudes a la Recerca 2017, a la que es poden presentar sol·licituds fins el 30 de maig, i endega una nova línia d’ajudes destinades a finançar la publicació d’articles en accés obert en revistes indexades amb un factor d’impacte elevat. En aquest cas s’admetran sol·licituds fins a esgotar el pressupost destinat a aquesta línia.

 

 

 

 

Notícies del Col·legi
S’exposen per primera vegada les portades originals de la Revista Rol de Enfermería al COIB

El col·legi acull l’exposició de 50 portades originals dels números inicials de la Revista Rol de Enfermería a la primera planta del COIB del 24 de maig al 30 de juny aprofitant el marc del Congrés Internacional d'Infermeria que se celebra en els propers dies a Barcelona.

Notícies del Col·legi
El COIB, la Fundació Infermeria i societat i el Banc de Sabadell renoven el seu conveni per oferir més avantatges per a les col·legiades i col·legiats

El COIB, la Fundació Infermeria i societat i el Banc de Sabadell han renovat el conveni a través del qual l’entitat bancària ofereix a les col·legiades i col·legiats productes bancaris en condicions avantatjoses a través del Club COIB.

Professió
El 6è Congrés Català de Salut Mental aborda com afecten les migracions a la salut mental comunitària

La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza el seu 6è congrés sota el títol "Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental", que es farà al CosmoCaixa de Barcelona els dies 1,2 i 3 de juny de 2017. El congrés centrarà el debat sobre com afecta a la salut de la societat el fenòmen de les grans migracions.

Poster CIE