Notícies del Col·legi

La delegació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) al Bages organitza la celebració del Dia Internacional de les Infermeres el dia 15 de maig, en horari de tarda.

Notícies del Col·legi

Innovation Day (IDay) és una activitat en la qual estudiants o alumni de diverses àrees acadèmiques treballen junts resolent reptes als quals s’enfronta la societat, tindrà lloc el 7 de maig a StartUB.

Notícies del Col·legi

El pròxim 8 de maig se celebrarà el Dia Internacional de les Infermeres a Osona, sota el lema "Visibilitzem les infermeres"

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona sorteja 5 vals de l'FNAC amb motiu del dia de Sant Jordi 2024.

Notícies del Col·legi

La Comissió de Tecnologia, Transformació Digital i Innovació (T2DI) organitza aquesta jornada per mostrar experiències innovadores en salut, amb participació infermera, que s’estan aplicant actualment, o que es preparen per al seu ús.

Notícies del Col·legi

Ramsés Marti Biosca és infermer expert en seguretat en entorn aquàtic. Actualment, treballa en l’àmbit de les emergències extrahospitalàries al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), activitat que combina amb la d'expert en seguretat i formador en salvament i socorrisme.

Notícies del Col·legi

La Comissió de Tecnologia, transformació digital i innovació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) presentarà “Empathetic Telepresence” en la 2ª Jornada d'Innovació Infermera #24, el pròxim 15 de maig, al COIB.

Notícies del Col·legi

L’exposició d’olis de la infermera jubilada del Grup 65, Mª Jesús Delgado Mercader, s’exposa al COIB fins al 29 d’abril.

Notícies del Col·legi

Les infermeres que exerceixen en l’entorn d’una mútua d’accidents laborals i, per tant, treballen en dispensaris o hospitals de les diferents mútues laborals, tenen cura de les persones que han patit un accident laboral o malaltia professional. Tot i que també desenvolupen altres funcions com la gestió, la docència i la recerca, sobretot, són infermeres assistencials.