Notícies del Col·legi

S’ha configurat en el sí de la Vocalia d’Infermeria Medicoquirúrgica del COIB un grup de treball format per infermeres responsables d’Àrees quirúrgiques i Unitats de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) de diferents hospitals. El grup neix de la necessitat de desenvolupar competències i línies de treball conjuntes que fomentin la qualitat assistencial de les cures infermeres quirúrgiques.

2a edició del concurs "La infermera, la teva aliada per deixar de fumar"


 

Professió

Les persones admeses a la primera prova de les oposicions per a les places de diplomats/des en infermeria ja poden consultar el dia de la realització de la prova: el 12 de maig de 2019 a les 9:30 hores.

Notícies del Col·legi

Ara que arriba Sant Jordi, el Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB ha preparat una selecció de novel·les de ficció escrites o protagonitzades per Infermeres i que podreu trobar fàcilment a les parades de Sant Jordi d’enguany.

Notícies del Col·legi

El COIB i La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull convoquen una nova edició de la beca per a un màster d'e-Health i gestió sanitària de 60 crèdits ECTS adreçat a infermeres. Per a obtenir la beca, es valorarà que els sol·licitants demostrin que les matèries que s’imparteixen al màster tinguin relació directa amb el lloc de treball i la trajectòria professional inclosa en el Currículum Vitae.

Banner investen home