Notícies del Col·legi

La Càtedra d'Infermeria UB-COIB ha organitzat la jornada sobre la contribució de les infermeres a la salut comunitària dins del marc de la comunitat educativa en una tarda plena de ponents i experiències compartides.

Notícies del Col·legi

Montserrat Aymerich, delegada comarcal a l'Anoia del Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Barcelona (COIB) representarà demà, dia 30 de setembre, a les infermeres de Barcelona, en la jornada solidària "Gràcies" al Parc Central d'Igualada que farà reconeixement als professionals de la salut i al conjunt de la ciutadania de la Conca d'Òdena, que va haver de fer front a la Covid-19 la primavera de 2020.

Notícies del Col·legi

Amb el lema "Toca donar plasma, toca rebre vida" el Banc de Sang i Texits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya celebra la Setmana Mundial de la Donació de Plasma, entre el dilluns, dia 2, i el diumenge, dia 9 d'octubre.

Notícies del Col·legi

Les infermeres de Barcelona, Isabel Llimargas, de la Fundació Asil Hospital de la Garriga; i Cristina Monforte, vicerectora d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat Internacional de Catalunya; són finalistes dels Premis Nacionals d'Infermeria del Consejo General de Enfermería (CGE), en les categories Assistencial i Recerca, respectivament.

Notícies del Col·legi

“La infermera ha d’aprendre les noves tècniques per aportar solucions” així ho afirmen les dues membres del Grup de Treball d’Infermeria Hemodinàmica Judith Serra i Cristina Polonio, responsables del seminari celebrat avui al COIB sobre l’IVUS i l’OCT.

Notícies del Col·legi

Logalty és un Prestador de Serveis de Confiança que genera prova de les transaccions electròniques que has iniciat en la teva relació amb una entitat.

Notícies del Col·legi

Aquesta vegada, la píndola es pregunta: què he de fer en un moment de tensió?

Notícies del Col·legi

I si te les toques? i Música per la vida, dues exposicions fotogràfiques que parlen per si soles.

Notícies del Col·legi

Aquesta sessió per a les infermeres busca identificar situacions complexes al voltant de la mort viscuda en l’entorn professional.