Notícies del Col·legi

Avui ha tingut lloc la presa de possessió de la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Aquesta nova junta, encapçalada per l’infermer Borja Manzanares, inicia el seu mandat amb el compromís de liderar l'avenç de la professió infermera en els propers anys.

Notícies del Col·legi

La candidatura Infermeres pel canvi, encapçalada per l'infermer Roberto Borja Manzanares Zaldivar, guanya les eleccions a la Junta de Govern del COIB, que s’han celebrat aquest 3 de juliol de 2024. Ha obtingut 2.546 vots de 5.454 vots emesos en aquests comicis.

Notícies del Col·legi

El Consejo General de Enfermería ha atorgat una ajuda econòmica al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, destinat a finançar formació gratuïta que forma part del catàleg del Instituto Superior de Formación Sanitària (ISFOS).

Notícies del Col·legi

Tira endavant la proposta que té com a objectiu impulsar el Projecte Talent Infermer, una plataforma que promou l’aprenentatge permanent i el desenvolupament professional de les infermeres a través d’experiències d’aprenentatge en modalitat en línia i mixta.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) es complau a anunciar i felicitar els guanyadors dels "Premios Nacionales de Reputación Enfermera 2023" del Consejo General de Colegios Oficiales de Enfermería de España. En aquesta ocasió, volem destacar especialment els professionals i equips d'infermeria dels hospitals i centres de Barcelona que han estat guardonats, reconeixent la seva excel·lència en la gestió i l'atenció de la salut dels usuaris i usuàries.

Notícies del Col·legi

El Consell General de Col·legis Oficials d'Infermeria ha iniciat el procés de consulta pública per a la renovació del Codi Ètic i Deontològic de la Infermeria Espanyola. Aquest codi és un document vital que guia l'actuació ètica i professional de les infermeres en l'exercici de la seva professió, garantint la qualitat i la seguretat en l'atenció sanitària.

Notícies del Col·legi

El 4 de novembre comença una nova edició del Màster en Infermeria Escolar de l’Institut de Formació Contínua-IL3, de la Universitat de Barcelona. El curs s’ofereix en modalitat en línia i està dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Notícies del Col·legi

Avui s’ha celebrat la "4a Jornada Infermera de Recerca i Innovació en Salut Mental" al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, un esdeveniment que ha reunit professionals destacats per discutir i compartir avenços en la recerca infermera en salut mental.

Notícies del Col·legi

El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) discrepa de les mesures estivals anunciades pel Govern que demana "contenció econòmica".