Professió

A cinc mesos de la celebració del XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, ja es coneixen els noms dels principals ponents a les sessions plenàries. Destaca la presentació de Patricia A. Patrician, doctora en infermeria, professora i titular de la Càtedra Rachel Z. Booth Endowed Chair de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Alabama a Birmingham (UAB) dels Estats Units, que oferirà la conferència inaugural. Les inscripcions anticipades al congrés estan actives fins el 31 d’agost.

2a edició del concurs "La infermera, la teva aliada per deixar de fumar"


 

Professió

El Departament de Salut ha anunciat en roda de premsa l’augment de la convocatòria de places de formació d’infermeria especialitzada pel 2019, augmentant en un 12,4% l’oferta en relació amb l’any anterior.  Destaca en aquesta convocatòria, l’augment significatiu en infermeria geriàtrica, amb vuit places i la primera convocatòria en infermeria de treball, amb dues places.

Notícies del Col·legi

Fins el 15 de setembre es poden presentar treballs o projectes en l’àmbit de les ciències de la salut que s’hagin desenvolupat a la comarca de l’Anoia. La Beca i el Premi tenen una dotació econòmica de 1.500 euros cadascun. El COIB contribueix en la concessió de la beca de la Nit de la Professió de l’Acadèmia, que farà pública la resolució en el decurs de l’acte, el 25 d’octubre.

Professió

La Fundació Vila Saborit, l'Hospital Sagrat Cor i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) Barcelona han convocat la 4a edició dels premis per al reconeixement de la tasca de joves investigadors en l’àmbit de la infermeria. Enguany es poden presentar treballs de fi de màster fins el 20 de setembre.

Notícies del Col·legi

Dirigida a infermeres i infermers de diferents àmbits i a estudiants d’Infermeria, aquesta trobada es planteja com un espai de reflexió i intercanvi. Tindrà lloc el 12 juliol a la sala d’actes de l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) Sant Pau i compta amb la col·laboració del COIB i de Smith & Nephew.

Notícies del Col·legi

En el marc del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta itinerant dissenyada especialment per aquesta celebració, "la Salu". Amb l’objectiu d’acostar la promoció d’hàbits saludables relacionats amb l’alimentació a la ciutadania, des del maig fins al mes de juliol, podreu trobar diferents tallers en diversos mercats de la ciutat.

Professió

Per ajudar a les col·legiades que han de presentar-se a la segona prova del concurs oposició DSI-2018 a preparar-se aquest examen, des del Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del COIB s’ha recopilat una sèrie de recursos d’utilitat.

Banner investen home