FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Certificat de col·legiació 

El certificat de col·legiació t’acredita com a infermera col·legiada i, per tant, per poder exercir la professió. És un servei totalment gratuït, però no immediat.

Certificat d'aparcament 

Has de deixar el vehicle perquè necessites atendre una urgència? El certificat d’aparcament, que t’ofereix el COIB, et termet flexibilitat a l’hora d’aparcar el vehicle, sempre que es respectin les voreres i passos de vianants. Tot i així, no garanteix la no sanció.

Documentació a aportar:
En el cas de treballar per a una empresa, cal aportar un certificat de realització d’atenció domiciliària emès per la pròpia organització.

Carnet col·legial

El carnet col·legial és un document personal i intransferible, que t’acredita com a infermera o infermer col·legiat. Per tal d’acreditar la identitat i les teves dades personals s’ha d’adjuntar amb el Document Nacional d’Identitat o un document equivalent.
 
Amb el carnet col·legial pots gaudir d’avantatges, com accedir als descomptes al ClubCOIB o inscriure’t a cursos de formació i assistir a jornades, xerrades i activitats organitzades al COIB. També et permet participar a totes les assembles de la corporació.

Per aconseguir els certificats i/o el teu carnet col·legial, pots contactar amb l’Àrea d’Atenció Col·legial, trucant al telèfon gratuït d'atenció col·legial, el 900 705 705, enviar un correu electrònic a l’adreça info@coib.cat o bé sol·licitar-ho per fax, al número 93 212 47 74.