Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) juntament amb els col·legis professionals i consells de col·legis professionals membres de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya manifesten la seva voluntat d’impulsar accions i programes que fomentin en el món col·legial i professional la plena inclusió de les persones professionals amb qualsevol tipus de discapacitat, amb una mirada que tingui en compte la perspectiva de gènere i la interseccionalitat.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) firma un conveni de col·laboració amb el Barcelona Health Hub (BHH) per a l’intercanvi d’iniciatives per a la promoció de l’àmbit de la salut.

Notícies del Col·legi

L'estratègia, orientada a garantir als residents de centres de gent gran la mateixa atenció de qualitat que la resta de població, "té el lideratge de les infermeres" va manifestar la degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), la Dra. Glòria Jodar. La degana va assistir a l'acte el dimarts, dia 28 de novembre, a la presentació del "Pla de desplegament de l'atenció integrada social i sanitària a les persones que viuen a residències de gent gran".

Notícies del Col·legi

La presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), la Dra. Paola Galbany, i la Vocal de la Vocalia de Ciutadania, Paloma Amil, han lliurat el guardó del col·legi a Núria Puig, delegada territorial del COIB a Osona durant set anys.

Notícies del Col·legi

L'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha aprovat avui dimarts, dia 28 de novembre, la modificació d'Estatuts així com el nou Reglament de procediment per a l'exercici del dret de Vot Telemàtic; que ha presentat la Junta de Govern de la Corporació.

Notícies del Col·legi

El Grup Expert d'Esterilització dins de la Vocalia Medicoquirúrgica del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha organitzat aquesta reflexió monogràfica centrada en la seguretat de la persona atesa i del professional.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) prepara cinc activitats a les seves delegacions amb motiu de la Marató, enguany sobre la salut sexual i reproductiva (SSIR), per donar visibilitat a les infermeres davant d'aquestes malalties, algunes poc conegudes.

Notícies del Col·legi

El III Conveni Col·lectiu de Treball de l’Institut Català de la Salut (ICS) mancat de reconeixement professional i salarial de les infermeres.

Notícies del Col·legi

La vocalia de Ciutadania del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha organitzat el webinar “Donació i trasplantament d’òrgans i teixits: un procés de vida i esperança” avui, dijous 23 de novembre, a la seu del Col·legi.