Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

El Grup ITCOIB ha elaborat diferents recomanacions en format infografia a fi de guiar als usuaris, especialment els professionals de la salut, en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en una situació excepcional com és la pandèmia de la COVID-19.

Notícies del Col·legi

El President del Govern va anunciar el 28 de març de 2020 que totes les persones treballadores en activitats no essencials hauran de quedar-se a casa en les pròximes dues setmanes. Aquesta mesura estarà en vigor des del dilluns 30 de març fins al dijous 9 d'abril de 2020. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, a l’espera del que es disposi en el decret que reguli les mesures anunciades pel President del Govern de l’Estat Espanyol relatives al confinament de totes les persones no afectes per activitats essencials, anuncia que romandrà amb activitat presencial mínima que garanteixi el compliment de les seves funcions públiques

Notes de premsa

Els professionals sanitaris continuen treballant en els diferents àmbits de la Salut sense material de protecció adequat i mancat de proves diagnòstiques de la COVID-19. Cal tenir en compte que un 15% dels afectats per la pandèmia són sanitaris, una xifra molt superior a la d’altres països europeus.

Notícies del Col·legi

S’està posant en risc la salut dels professionals sanitaris, ara que són més necessaris que mai, i també la de les persones ateses.

Notícies del Col·legi

El COIB facilitarà els tràmits de col·legiació de forma gratuïta a totes les infermeres i infermers voluntàries i jubilades que prestin servei durant la crisi sanitària de la COVID19. Les professionals es podran acollir a fer aquest tràmit per correu electrònic.

Notícies del Col·legi

Les infermeres i infermers que es trobin en situació de patiment emocional per la crisi sanitària de la COVID-19 podran fer ús del servei de suport psicològic que ofereix el COIB a través de la Fundació Galatea.