Notícies del Col·legi
Les infermeres catalanes presenten al món exemples de les seves aportacions a la millora de la salut de les persones

Els Col·legis d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida han seleccionat diversos projectes liderats o participats per infermeres sota el portal catalanurses.cat, auspiciat pel Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya en motiu del Congrés Internacional d'Infermeria.

Notícies del Col·legi
Vine a gaudir de l'espai i les activitats del COIB al Congrés Internacional d'Infermeria!

El COIB estarà present al CII2017 amb contingut professional, a través de comunicacions i pòsters, i amb un estand de 90 metres quadrats concebut com un espai de trobada per a les infermeres en el que es mostraran projectes d'infermeres de Barcelona, de la pròpia corporació alhora que es disposarà d'espai per a fer coworking, conèixer una mica millor el Col·legi i relaxar-se entre ponència i ponència.

Professió
Les infermeres de Barcelona presenten 86 comunicacions i 212 pósters al CII 2017

Les infermeres i infermers de Barcelona estaran molt presents en el Congrés Internacional d'Infermeria que comença aquest cap de setmana a la ciutat comtal: 298 comunicacions i pòsters de professionals de diferents centres d'atenció i universitats de la demarcació de Barcelona. Consulta l'agenda!

Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria reuneix a Barcelona infermeres de referència mundial

El programa científic recull les intervencions de referents internacionals com ara Mary Wakefield, Leslie Mancuso o Linda Aiken entre molts altres noms. La infermera Maria Eulàlia Juvé serà també una de les oradores principals.