Professió
Inscriu-te al CIE fins l’últim moment per només 150€

El CGE ha ampliat el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria a preu reduït. Fins la data del Congrés a Barcelona, del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar al COIB el codi promocional del Consejo i alhora, el reintegrament posterior que ofereix el Col·legi que, en conjunt, permeten estalviar 500€ de la quota d’inscripció.

Professió
Quatre bones raons per inscriure’t al CIE abans del 31 de març

Al mes de març finalitza el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció avançada al Congrés Internacional d’Infermeria de Barcelona estalviant-se 500 € del preu de la quota a través del codi promocional del Consejo General de Enfermería i la subvenció posterior del COIB. Una oportunitat única d’accedir al coneixement infermer mundial amb condicions excepcionals.

Professió
El Congrés Internacional d’Infermeria ja disposa de programa científic

A tres mesos vista de la celebració del Congrés Internacional d'Infermeria de Barcelona (CIE), les infermeres i els infermers ja poden consultar els horaris de les ponències que tindran lloc durant la trobada internacional del 27 de maig a l’1 de juny.

Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.