Professió
Consulta com inscriure't al Congrés Internacional d'Infermeria

El Consejo General de Enfemería publica un vídeo tutorial que t’ajudarà a fer la inscripció al CIE pas per pas. Recorda com obtenir el teu codi promocional per fer la inscripció i com pots demanar al COIB el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció.

 

Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.

Professió
El CIE posposa decidir quines comunicacions es presentaran al Congrés Internacional d’Infermeria 2017

Les infermeres i infermers que hagin presentat resums per al Congrés del 2017 hauran d’esperar a rebre un correu electrònic el dia 16 de gener per saber si el CIE accepta la seva sol·licitud, segons informa el Consejo General de Enfermería.

Professió
Ja pots demanar al COIB el codi  promocional per a fer la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeria

El CGE ha habilitat un codi promocional amb que les infermeres i infermers col·legiats podran obtenir descompte en la inscripció del congrés, sempre que la facin abans del 30 de març de 2017. Podeu contactar amb el COIB per a obtenir aquest codi.