Notícies del Col·legi

Avui s’ha celebrat la "4a Jornada Infermera de Recerca i Innovació en Salut Mental" al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, un esdeveniment que ha reunit professionals destacats per discutir i compartir avenços en la recerca infermera en salut mental.

Notícies del Col·legi

El CCIIC s’adhereix al document impulsat per un grup d’infermeres doctores honoris causa que afirmen comprometre’s “a fer servir tota la nostra força i influència per mobilitzar-nos i expressar-nos frenant qualsevol ideologia que dificulti la consecució de la salut universal per a tots, dels drets socials i de cures millors”.

Notícies del Col·legi

Del 3 al 27 de juny, l’exposició "La vida als mercats" es presenta a la primera planta del COIB (Carrer Pujades, 350, 08019 Barcelona), oferint una visió única dels mercats de Barcelona i els seus voltants. Aquesta mostra, realitzada pels membres del Grup 65 del Taller de Fotografia, captura l’essència d’aquests vibrants espais urbans.

Notícies del Col·legi

La infermera Teresa Cabarrocas Sitjes ens va deixar el passat 5 de juny de 2024. Col·legiada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, va dedicar la seva vida a la professió amb passió i compromís.

Notícies del Col·legi

El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) discrepa de les mesures estivals anunciades pel Govern que demana "contenció econòmica".

Notícies del Col·legi

Seguint amb el procés de la convocatòria d’eleccions al COIB, que es duran a terme el 3 de juliol de 2024, la Mesa Electoral ha proclamat tres candidatures. Les col·legiades i els col·legiats que volen exercir el seu dret a vot per correu i que ja han fet la sol·licitud, a partir de demà començaran a rebre per correu certificat la documentació per emetre el vot.

Notícies del Col·legi

El Consell i els col·legis d'infermeres de Catalunya encoratgen les persones que fumen a informar-se sobre les teràpies que ofereix el sistema de salut i que tan bons resultats estan aconseguint en la deshabituació tabàquica.

Notícies del Col·legi

El COIB i La Salle convoquen quatre beques que cobreixen el 50% de la matrícula per a les col·legiades i col·legiats al COIB que vulguin fer el màster en eHealth, 2 per modalitat presencial i 2 per modalitat online. Aquesta és una oportunitat única per aprofundir en les últimes tendències en salut digital i transformació digital del sector de la salut.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha donat la benvinguda a les IIR d’aquest any, de les quals 77 ja comencen la tercera edició del curs "Català d’Acollida a l’Entorn Salut".