Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) posa en marxa un programa pilot d’aprofitament del material no utilitzat per tal de conservar, recollir i enviar tot aquest material a centres sanitaris de zones del món desproveïdes.

Notícies del Col·legi

Entrevistem a Gemma Rosell, primera dona alcaldessa de Teià i infermera de professió.

Notícies del Col·legi

S’hi exposarà i aprovarà, si escau, la memòria de les activitats i de l’estat de comptes i la liquidació de l'exercici de l’any 2023, i el pressupost per a l’exercici 2024.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i el Barcelona Health Hub (BHH) presenten un espai comú per fomentar la innovació en l’àmbit de la salut digital entre les infermeres i per intercanviar iniciatives per aconseguir la promoció dins l’àmbit de salut.

Notícies del Col·legi

Durant tres dies, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha acollit el II Congrés Internacional d’Infermeria del Treball, organitzat per l’Associació d’Especialistes d’Infermeria del Treball (AET).

Notícies del Col·legi

Arran de les darreres consultes de les col·legiades sobre la utilitat i la necessitat de la descàrrega del certificat de correspondència MECES, podeu consultar a l’apartat de preguntes freqüents els diferents dubtes que sorgeixen al voltant d’aquest certificat.

Notícies del Col·legi

La nova exposició de pintura “Gaudim pintant” és l’obra presentada pel taller de pintura del Grup 65 del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) durant aquest mes de febrer.

Notícies del Col·legi

“Cures intensives: On som i cap on anem?”, la nova jornada del Grup d’Infermeria de Malalt Crític del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitzada en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC). La jornada ha posat en relleu la situació actual de les cures intensives i ha presentat nous projectes.

Notícies del Col·legi

El Consell de la Informació de Catalunya ha donat la raó al Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) respecte de la queixa formulada per la corporació professional amb motiu de les declaracions del periodista Jordi Barbeta que, el passat 8 de gener, deia que “els tècnics sanitaris són persones bastant més formades que les infermeres” i a les quals acusava d’insolidaritat en formular una pregunta al conseller de Salut Manel Balcells en el marc de la tertúlia del programa Els Matins de TV3.