Notes de premsa
Els col·legis professionals col·laboraran amb ‘BCN Ciutat Refugi’ per ajudar els professionals asilats i immigrants a inserir-se laboralment

L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que integra 100 corporacions professionals de tot el país i entre les qual s'hi troba el COIB, signen un conveni on s’estableix un protocol perquè els sol·licitants d’asil puguin entrar en contacte amb els col·legis professionals amb l'objectiu de facilitar-los la seva incorporació personal i professional.

Professió
Elena Coloma, infermera geriàtrica: “La geriatria està mal vista, però què seria de la gent gran sense les infermeres geriàtriques?”

Elena Coloma és infermera de geriatria al centre sociosanitari Hestia Palau de Barcelona, anteriorment anomenat L’Aliança, i forma part de la Vocalia de geriatria del COIB. Parla de la geriatria amb passió i, tot i que va arribar a l’especialitat sense buscar-ho, se’n va enamorar i ara afirma que no la canviaria per cap altra.

Poster RESET Sagrat Cor
Notícies del Col·legi
La Comissió de docència endega un cicle de sessions de reflexió sobre temes docents

La Comissió de docència del COIB posa en marxa un cicle de sessions que neix com un espai de reflexió sobre temes docents. Aquest cicle, amb un caràcter informal en el que es potenciarà la participació, comptarà enguany amb quatre sessions de tarda que ja estan programades i que començaran el proper 2 de maig.

 

Notícies del Col·legi
La 3a Jornada d’Empresa Saludable es consolida com un esdeveniment de referència per als professionals de la salut laboral

Prop de 150 persones dels àmbits de recursos humans, la infermeria del treball, la prevenció i la promoció de la salut van acudir a la 3a edició de la Jornada d’Empresa Saludable organitzada conjuntament pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, des de la vocalia d’Infermeria del Treball, la Fundació Infermeria i Societat i Premap Seguridad y Salud.

Professió
Comença la fase de presentació de mèrits del procés de requalificació de les oposicions de primària de l’ICS del 2010

Un cop superada la prova de català o acreditat el nivell requerit, les infermeres i infermers que estan en el procés de requalificació d’aquesta convocatòria per a infermeria d’atenció primària poden presentar els mèrits avaluables fins el 30 de març.

Professió
Quatre bones raons per inscriure’t al CIE abans del 31 de març

Al mes de març finalitza el període perquè les infermeres i infermers col·legiats facin la inscripció avançada al Congrés Internacional d’Infermeria de Barcelona estalviant-se 500 € del preu de la quota a través del codi promocional del Consejo General de Enfermería i la subvenció posterior del COIB. Una oportunitat única d’accedir al coneixement infermer mundial amb condicions excepcionals.

Poster CIE